Kansitaide Aseethe
Hopes of Failure
LP
[ Thrill Jockey Records ]

( 9- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Sever The Head (Part I)
02. Sever The Head (Part II)
03. Sever The Head (Part III)
04. Towers Of Dust (Part I)
05. Towers Of Dust (Part II)
06. Towers Of Dust (Part II)
07. Barren Soil (Part I)
08. Barren Soil (Part II)
09. Into The Sun (Part I)
10. Into The Sun (Part II)

Kaipaako sielusi ja ruumiisi tulevan syksyn tunnelmaa; raskasta, hitaasti vellovaa melodiatonta musertavaa ahdistusta? Jos kaipaa, Aseethella on tarjolla juuri sitä Hopes of Failure -albumin alusta hamaan loppuun.

Bändin ura käsittää jo hieman toistakymmentä julkaisua mutta on kuitenkin jäänyt valitettavan vähälle huomiolle. Uusin, Hopes of Failure, käsittää neljä pitkähköä biisiä, ja bändin lähimpänä ja helpoimpana verrokkina toimii Neurosis, joskin sillä erotuksella, että Aseethe operoi asteen pari rujommalla otteella. Turhan paljoa valoa ei ole näkyvissä.

Sever The Headin puolenvälin paikkeilla alkava romuluinen junnaaminen kaikessa yksinkertaisuudessaan on Aseethen ehdoton vahvuus. Ehkeivät kaikki iskut aina niin tahdilleen osu, mutta ratkaisu toimii hyvin ja kuljettaa pitkän biisin kunniakkaaseen loppuun, ja niputtaa sen seuraavan biisin kanssa saumattomasti yhteen.

Kun hieman turhahkosta Barren Soilista on päästy yli, alkaa todellinen sludgen/doomin ja kaiken muun vastaavan herkun yhdistelevä Into the Sun, jonka jälkeen ei tee enää hetkeen mieli tämänkaltaista musiikkia kuunnella. Kuin tätä alleviivatakseen, iowalainen trio on päättänyt lopettaa levynsä ainoaan droneen viittaavaan palaan, jollaisia yhtye on historiassaan enemmänkin tehnyt. Hyvä niin.

Summa summarum: Hopes Of Failure on hienoja ja harkittuja koukkuja, sopivan romuluista soitantaa sekä tätä kaikkea tukeva, soilta kumpuava soundimaailma. Hopes Of Failuren lisäksi tuskin tarvitsee muuta kuin paksua köyttä...15.08.2017, Tuomio Harju
http://www.aseethe.bandcamp.com http://www.facebook.com/aseethecreation/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 682
Palaa »