Kansitaide Moonlight Drowns
The Stars Guide the Path
CD
[ Wolfspell Records ]

( 5½ )
01. The Stars Guide the Path
02. Under Raven And Forest
03. Falling Rain, Surround Me
04. Night Sky Filled With Wonders
05. At Dawning of Sun

The Stars Guide the Path on epätavallinen julkaisu parillakin tapaa. Ensinnäkin harvemmin tulee vastaan levyä yhtyeeltä, jonka "kotimaa" on Grönlanti. Toiseksi vielä harvemmin tulee vastaan levyä, jossa esittäjän nimi on kirjoitettu väärin sekä levyn takakannessa että selkämyksessä. Tällaisesta suorittamisesta pitäisi suorastaan palkita.

Mutta ehkä lyötyä on turha lyödä, sillä The Stars Guide the Path on levynä hyvin keskinkertainen tekele. Tunnelmallista synablackia veivaava levytys on kuin c-luokan näyttö ysärijulkaisujen joukosta aina soundeista lähtien.

Jos oikeinkirjoitus ei ole grönlantilaisten vahvuus, sitä ei ole myöskään tämänkaltaisen black metalin tekeminen. Syntikkaratkaisut ovat yksinkertaisia ja äärimmäisen kliseisiä. Biisit etenevät kuitenkin käytännössä täysin näiden varassa, kun taustalla pörisevä kitara bassoineen jää lähinnä kuriositeetiksi. Rummut ovat levystä päätelleen koneen tekemiä ja siltä ne myös kuulostavat. Kuiskivasti ärisevä rääkylaulu ei ole kaksista sekään.

Biisit sinänsä eivät ole rasittavia tai erityisen huonoja, mutta tyyppiesimerkkejä sävellyksistä, jollaisia yhdistää päässään mielikuvaan bedroom black metal. Kun vielä tuotantoarvot ovat luokkaa mies ja mankka, ei kehuttavaa juuri löydy.09.08.2017, Serpent
https://www.facebook.com/moonlightdrowns/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 577
Palaa »