Kansitaide An Erotic End of Times
Chapter One
CD
[ Les Disques Rubicon / Echozone ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. I Am Become Death
02. Love Is the End
03. No Rights
04. Freaky World
05. One Second
06. Writings on the Wall
07. The Hangman
08. The Origin of All Coming Evil

Aloitetaanpa ensin nimistä. En äkkiseltään muista huonompaa nimeä yhtyeelle kuin nyt kyseessä oleva An Erotic End of Times. En ainakaan niistä yhtyeistä, joiden tuotoksia arvosteluun saapuu. Entäpä levyn nimi? Voisiko olla enää mitään mielikuvituksettomampaa nimeä kuin Chapter One?

Onneksi ei nimi levyä pahenna, vaikka tällaisessa tapauksessa se varmaan saisikin kaupan levyhyllyä pläräävän ohittamaan sinänsä hyvän teoksen surutta. Suurin yllätys piilee kuitenkin siinä, että meikäläiselle epätyypillinen genre putoaa näinkin hyvin. Tässä on sitä jotain.

An Erotic End of Times on gootahtavaa ja tummanpuhuvaa rokkia. Sitä leimaavat miedot industrial-elementit, jotka ilmenevät lähinnä biiteissä ja sämpleissä. Lopputulema on kiehtova, jossain määrin surumielinen ja tarttuvakin. Jos jokin verrokkibändi pitäisi esille nostaa, kokonaisuus tuo mieleen Tiamatin ilmaisun.

Levy on vahvimmillaan heti alkupuolella, kun Oppenheimerin puheilla alkava I Am Become Death sekä sitä seuraava hittiralli Love Is the End napauttavat korviin ytimekkäällä ilmaisullaan. Loppua kohden biisit hieman pitenevät ja samalla tarjoavat vähemmän korvamatoista materiaalia.

Vuoroin raspisella, vuoroin puhtaalla lauluilmaisulla vedetyt kappaleet toimivat kuitenkin hamaan loppuun asti. Nimestään huolimatta tämä kaksikko osoittaa olevansa kelpo tapaus lajissaan. Chapter One on paljon nimeään parempi levy.02.08.2017, Serpent
https://aneroticendoftimes.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/aneroticendoftimes/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1005
Palaa »