Kansitaide Black Bleeding
The Awakening
MCD
[ Nihilistic Holocaust ]

( 6 )
01. The Sleeper Has Awakened
02. One with the Universe
03. Proxima Centauri
04. Lord of the Worms
05. Demonic Quantum Boundaries

Belgialaisbändi Black Bleeding on suomalaisille liki tuntematon tapaus, vaikka ikää yhtyeellä onkin jo melkein 20 vuoden verran. Plakkariin mahtuu paitsi kolme täyspitkää levytystä, myös muutama demo sekä yhtyeen toistaiseksi ainoa ep, The Awakening (2005).

Tämä alkujaan vain cdr-muodossa julkaistu minilevytys on nyt saanut kunnollisen uusintajulkaisun Nihilistic Holocaustin toimesta. Homman nimenä on nopeatempoinen death/black-ristisiitos.

Vaikka yritys on hyvä, The Awakening ei ole järin kaksinen levytys. Riffien taso on nimittäin melkoisen vaihtelevaa ja taso heilahtelee varsin hyvästä sangen ankeisiin. Yleinen kantava teema on tietynlainen synkkyys yhdistettynä ilkeyteen. Parhaimmillaan meno on jopa tiukkaa ja näissä bändi lähes loistaa.

Homma kuitenkin vesittyy paitsi typerien täyteriffien johdosta, myös heikkojen kitarasoundien takia. Perusvahva örinälaulu ei touhua pelasta, eikä liioin muuten menettelevä tuotantopuoli. The Awakening on eittämättä helppo tapa tutustua yhtyeeseen, mutta vielä tällä näytöllä levy ei suosituslistalle pääse.09.08.2017, Serpent
http://blackbleeding666.free.fr/ https://www.facebook.com/beerbleeding Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 414
Palaa »