Kansitaide Karne
Symposium of Torments
CD
[ Epictural Production ]

( 7 )
01. False King Coronation
02. Pyre of Disloyalty
03. Waltz in the Shade
04. Enlightenment of the Flayed
05. Sempiternal Shackles of Savagery
06. Ave Patria, Morituri Te Salutant
07. Desire Achievment
08. As Below so Above
09. The Price of Faith
10. Among the Void

Nopeatempoisesti ja melodisesti black metaliaan esittävä Karne on kuin ranskalainen vastine Dissectionin ja Dark Funeralin musiikille. Melodisuuspainotteisuus on ehkä vielä suuremmalla tolalla monisyisten riffiensä osalta. Samalla Karnen nopeatempoisuus on aivan eri sfääreissä Dissectioniin verraten. Karnen leirissä hidastelu on harvinaista herkkua.

Tietyllä tapaa Karnen melodisuus kuulostaa juuri niin ranskalaiselta kuin olla ja voi. Tämä ei ole sinänsä huono asia, ainoastaan leimallinen tekijä. Melodia-allergisille kakkoslevy Symposium of Tormentsia ei voikaan milllään tapaa suositella.

Vaikka melodisuus on levyn a ja o, erityisen tarttuvaksi levyä ei voi sanoa. Syyt siihen löytyvät melodioiden kiehkuraisuudesta, joissa kitarakuviot ovat varsin pitkiä ja koukeroisia. Osa on tietenkin toisiaan parempia ja esimerkiksi lopetusbiisi Among the Void on meiningiltään selvästi parempaa sorttia kuin valtaosa kiekon tarjonnasta.

Kolmivarttinen Symposium of Torments on lajissaan melko lailla varma nakki. Soundit, kireähkö rääkylaulu ja vimmainen rumpalointi ovat sinänsä moitteettomia, joskin myös tasapaksuja suorituksia. Äärimelodisella tyylillään Karne jää omalta osaltaan mieleen varmana suorittajana, jolle löytyy oma fanikuntansa. Jos miellät kuuluvasi tähän ryhmään, suosittelen antamaan levylle mahdollisuuden.01.08.2017, Serpent
https://www.facebook.com/karnebm Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 583
Palaa »