Kansitaide Brainthrash
Brain Rangers
CD
[ omakustanne ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Vomit Protector
02. Die Right
03. Major Mayhem
04. Kannibal Clock
05. Big Bitch
06. Thanatomania
07. All the Chambers
08. Mental Kombat
09. Brain Rangers

Kuopiolainen Brainthrash yllätti viitisen vuotta sitten positiivisesti Mental Kombat -EP-julkaisullaan. Sisältönä tarjottiin menevää vanhan liiton thrashia hyvällä toteutuksella. Samoilla linjoilla jatkaa myös esikoislevy Brain Rangers, omakustanne sekin.

Brain Rangers tuo mieleen 80-luvun tuotannon, jolloin thrash-bändit erottuivat toisistaan paitsi biiseillään, myös lauluääniltään. Kuopiossa on ymmärretty, että yksinkertainen bm-ärjyntä ei ole rässin ydintä ja tämä kuuluu rumpali-vokalisti Kami Launosen kireässä ääntelyssä hyvällä tavalla.

Tämän vuoden aikana nelikoksi kasvanut bändi soittaa läpi levyn tiukasti ja tinkimättömästi. Kaikki tuntuu, soundeista lähtien, kasarimenolta. Biisit eivät ole erityisen persoonallisia tai mieleenpainuvia, mutta ainakin levy on muutoin välttänyt pahimmat sudenkuopat ja lastentaudit. Ennen kaikkea biiseissä on vahva tekemisen meininki.

Jos jotain jään Brain Rangersilta kaipaamaan, niin kerrasta iskeviä vetoja, joita huomaa hyräilevänsä myös myöhemmin. Hieman ikävästi sanoen Brain Rangers tuokin mieleen kasari-thrashin divarilevyt, joilla sitä omaa tyyliä vielä haettiin. Toisaalta harvapa bändi sitä debyytillä vielä erityisemmin loisti. Eikä Brain Rangers siis missään mielessä hassumpi levytys olekaan.

Vanhan koulukunnan rässipässeille Brain Rangers on melko lailla varma osuma, joka kannattaa tsekata jos tyylilaji yhtään puhuttelee.31.07.2017, Serpent
https://www.facebook.com/Brainthrash https://brainthrash.bandcamp.com/track/mental-kombat Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 903
Palaa »