Kansitaide Night Ranger
Don't Let Up
CD
[ Frontiers Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Somehow Someway
02. Running Out Of Time
03. Truth
04. Day And Night*
05. Don't Let Up
06. Won't Be Your Fool Again
07. Say What You Want
08. We Can Work It Out
09. Comfort Me
10. Jamie
11. Nothing Left Of Yesterday

Yhdysvaltalainen Night Ranger oli kova juttu 1980-luvulla. Yhtye myi kultaisella kasarilla yli kymmenen miljoonaa kopiota viittä ensimmäistä levyään. Yhteensä kertaalleen jo hajonnut ja rivinsä uudelleen kasannut yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti jo 17 miljoonaa levyä.

Yhtyeen kahdestoista studioalbumi, Don’t Let Up, ei yritä missään muodossa keksiä pyörää uusiksi. Kyse on yhtyeen itsensäkin mukaan puhtaasta jenkkirokista. Levyn kuunnelleena väite on pakko allekirjoittaa.

Night Rangerille löytyy jenkkiläisestä rock-radiosta aivan liikaa verrokkeja, jotta yhtyeen soundia voisi verrata oikeastaan selkeästi mihinkään. Aerosmith, KISS, Sammy Hagar ja mitä näitä nyt on, ovat kaikki hyviä mittatikkuja Night Rangerin soundille. Isoja kertsejä, komeita kitarasooloja, välillä vähän tiluttelua ja jykevää kosketinmattoa. Niistä on Night Rangerin matsku tehty.

Don’t Let Upista on hankalaa sanoa mitään erityisen poikkiteloista. Vanha bändi kyllä tietää, mitä on tekemässä, ja se myös kuuluu. Levyn avaava Somehow Someway on jo hyvä tiivistys tulevasta 51-minuuttisesta.

Jotain upean amerikkalaista Night Rangerin soundissa on. Jotenkin yhtyettä kuunnellessa tulee fiilis, että pitäisi omistaa avolavajenkki, haulikko ja iso grilli, johon voisi ampua vaikkapa peuran paistettavaksi samalla, kun kiskoo koneeseen jääkaappikylmää Budweiseria. Jep. Tykkään.31.07.2017, Niko Kaartinen
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
24 Strings & A Drummer – Live & Acoustic
24 Strings & A Drummer – Live & Acoustic
[ CD ]
Somewhere in California
Somewhere in California
[ CD ]
Rockin' Shibuya 2007
Rockin' Shibuya 2007
[ 2CD ]
http://www.nightranger.com https://fi-fi.facebook.com/nightranger/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 947
Palaa »