Kansitaide A Lie Nation
Begin Hate
MCD
[ Inverse Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Rot of the Spirit
02. Shooting the Messenger
03. Into Black Divine
04. A Burn Afar

Oululaisen A Lie Nationin edellinen tuotos, niin ikään EP-muotoinen Human Waves julkaistiin pari vuotta sitten. Tekeleen tyylitaju eri äärimetallien suhteen oli varsin hyvä, vaikka hiomista suuntaan jos toiseen olisi ollutkin. Begin Hate jatkaa deathin ja blackin yhteensulaumassa neljän biisin verran, ja siinä samassa on ehkä hieman raaistunut edeltäjästään. Lopputulemaa voi pitää onnistuneena, vaikka lastentauteja mahtuu mukaan vieläkin.

Varsinaista heikkoa raitaa ei tekeleelle mahdu, jonka ansiosta Begin Hate onkin tasavahva raapaisu. Aloituksesta lähtee hieman jopa rässäävän groovaava veto, josta mustempi metalli ei tule alkuun mieleen kuin rääkylaulujen osalta. Ne muuten ovat raakuudessaan varsin hyvät ja raspiset.

Kiekon edetessä mustan sävyjä tulee enemmänkin ja jos kalmaisuus onkin koko ajan enemmän tai väärin läsnä, mikään yksi tyylilaji ei levyltä pinnalle nouse. Tässä on puolensa hyvässä ja pahassa, sillä genrehybrideille A Lie Nation voi olla paha pala purtavaksi.

Soundeihin tai ulosantiin meno ei sinänsä kaadu, joten yhtye on viimeistään nyt syytä asettaa tutkan parametreille tsekattavaksi. Vaikkei tässä vielä jackpottia tyhjätä, on tämäkin oululaistapaus kiinnostava lajissaan.24.07.2017, Serpent
http://alienationmetal.com/ https://www.facebook.com/alienationofficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 867
Palaa »