Kansitaide Akroma
Apocalypse (Requiem)
CD
[ Fantai'Zic ]

( 5 )
01. Kyrie
02. Offertorium
03. Sanctus
04. Agnus Dei
05. Lux Aeterna
06. In Paradisum

Kertonee paljon tämän ranskalaisbändin aikaansaannoksista, jos neljäs albumi Apocalypse (Requiem) on alle keskinkertaisella suorituksellaan yhtyeen tähän astisista kaiketi se paras.

Vuosituhannen alkuvuosina perustettu Akroma on synnyttänyt levyjä tasaista tahtia, mutta laadukkaksi yhtyettä ei voi sanoa. Kun uutukainen kuulostaa lähinnä Cradle of Filthin ja Hecate Enthronedin sinfoblackin rakkauslapselta vailla kummankaan parempia geenejä, voi vain arvata millaiseen tarpeeseen tuotos on tehty.

Levyn kahdeksassa sävellyksessä yhdistyvät ylipitkät rakenteet sekä lähes kaikki vampyyrikirkunametallin tutuksi tulleet kliseet. Kuiskauslauluja en muista kiusaantumiseen asti kuulleeni, mutta naispuoliset oopperalaulut, danifilthmäiset kirkunahuudot ja ylitempoiset äärimetallisinfonisuudet ovat vahvasti läsnä. Ikävä kyllä Akroma tekee kaiken huonommin kuin verrokkibändinsä.

Apocalypse (Requiem) ei ole levynä niinkään ärsyttävä kuin lähinnä surullinen. Lähinnä se on surullinen esitys siitä, mikä voi olla lopputulos vaikka soitannolliset taidot olisivat kuinka hyviä tahansa. Tuotanto on ehkä kohtuullista, mutta kirkulaulu lähinnä rasittavaa. Oopperalauluosuudet tuntuvat pakotetulta lisältä, eikä jyräävä tempo tuo biiseihin mitään lisäarvoa.

Apocalypse (Requiem) on levy heille, jotka eivät selvästi saa Cradle of Filthistä tarpeekseen, mutta jotka samalla eivät vain jaksa tyytyä yhteen tai kahteen bändiin tällä saralla.22.07.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
La Cène
La Cène
[ CD ]
Seth
Seth
[ CD ]
http://akroma-metal.net/ https://www.facebook.com/akromametal/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 479
Palaa »