Kansitaide Obscurity
Streitmacht
CD
[ TrollZorn Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. 793
02. Meine Vergeltung
03. Streitmacht Bergisch Land
04. Non Serviam
05. Hinrichtung
06. Todesengel
07. Endzeit
08. Herbstfeldzüge
09. Ehre den Gefallenen
10. Was uns bleibt

Saksalaisia Obscurity-yhtyeitä löytyy maailmasta useampikin, mutta tällä kertaa kyseessä on Velbertistä kotoisin oleva bändi, jonka musikaalisessa risteyskohdassa paiskaavat kättä black metal, death metal ja pakanallisempi viikinkimetalli. Toisaalta yhtyeen tyyli olisi helpompi tiivistää vain sanomalla, että tällä kertaa tehdään mustansävyistä Amon Amarth -jäljitelmää.

Siinä määrin melodisvetoista kitaramusiikkia on yhtyeen kahdeksas studioalbumi Streitmacht täynnä, ettei AA-vertaus ole lainkaan perätön. Tunnelma on paikoin niin samankaltainen, että ilman sakemannibändin rääkylaulua voisin mennä höplään jos joku väittäisi minun Amarthia kuuntelevan. Tämä korostuu etenkin örinälaulukohdissa, jolloin bändit ovat tyylinsä puolesta todella lähellä toisiaan.

Niin paljon samaa kuin näissä yhtyeissä toisinaan onkin, Streitmacht ei yllä Amon Amarthin tarttuvuuden tasolle. Biiseissä on kautta linjan eittämättä hyvää yritystä ja juuri tästä syystä levy jääkin helposti plussan puolelle. Niin soundit kuin erilaiset laulusuorituksetkin ovat perushyvää laatua.

Se jokin jää kaikesta huolimatta puuttumaan ja juuri tästä syystä Obscurity tuntuu parhaimmillaankin Amon Amarthin ylijäämäkamalta. Asia on hyvä meille, jotka ruotsalaisbändistä pitävät, mutta muille kuulijoille käteen jää lähinnä lyhyt tikku.17.07.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Vintar
Vintar
[ CD ]
Tenkterra
Tenkterra
[ CD ]
Schlachten & Legenden
Schlachten & Legenden
[ CD ]
http://www.obscurity-online.de/ https://www.facebook.com/obscuritybergischland Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 826
Palaa »