Kansitaide LLNN/Wovoka
Traces-Marks
CD
[ Pelagic Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. LLNN:. The Guardian
02. LLNN: Swarms
03. LLNN: Engineer Of Ire
04. LLNN: Nostromo Falls
05. LLNN: Eye of the Covenant
06. LLNN: Gravitated
07. Wovoka: Traces

Kööpenhaminalaisella LLNN:llä ja Los Angelesista kotoisin olevalla Wovokalla on musiikillisesti paljon yhtymäkohtia, joten ei ole ihme, että saman levy-yhtiön bändit julkaisevat yhteisen splittilevyn.

38 minuutin mittaisesta albumista kuusi ensimmäistä raitaa on LLNN:n tuotantoa, mutta Wovoka tasoittaa tilanteen Traces-kappaleella, joka kuitenkin kestää lähemmäs 18 minuuttia.

LLNN:n miehistö on Cult Of Lunansa kuunnellut tarkasti. Marks-kokonaisuuden avaavasta The Guardian -raidasta käy jo hyvin esikuva selville, ja erityisesti vokalisti Christian Bonnesenin laulutyyli on kuin repäisty Cult Of Lunan albumeilta. Vertailua lisää myös se, että yhtyeen soundissa on ajoittain vahva Vangelis-viba, jolloin ollaan jo lähellä CoLin vuoden 2013 Vertikal-albumin tunnelmaa.

Tämä ei silti ole moite. LLNN tekee juttunsa mielenkiintoisesti ja riittävän omaperäisesti, ettei yhtyettä voi ohittaa Cult Of Luna -pastissina.

Wovoka ei jää 18 minuuttisella Traces -kappaleella huonommaksi. Tracesissa on kuultavissa vahvana Neurosis-vaikutteet, ja Wovokan esitys onkin maalailevampi LLNN:n riuhtomisen rinnalla.

Traces-Marks on ihan mielenkiintoinen paketti maailmanlopun jälkeisen metallin ystäville, kuten saatekirjeessäkin mainostetaan.13.07.2017, Niko Kaartinen
http://www.facebook.com/llnnband http://www.facebook.com/officialwovoka Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 534
Palaa »