Kansitaide Entrench
Through the Walls of Flesh
CD
[ I Hate Records ]

( 7 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. The Coming Storm / Dawn of War
02. Enter the Fray
03. Iron Coffin
04. Dead End
05. The Warmonger Sacrament
06. White Light Precedes Black Rain
07. Fragments / Shadow of Death

Thrash metal tuntuu olevan nousussa, ainakin jos mitään voi päätellä arvostelulevyjen kasvaneesta rässiannista. Entrench edustaa kyseistä genreä ja myös saatekirje tuntuu komppaavan ruotsalaisen thrashin nousua.

Konepellin alta löytyy varsin kelpoa vanhan liiton mäiskettä, muttei erityisen tyylipuhtaasti. Laulu onkin lainattu enemmänkin black metalin puolelta karkeine rääkyineen, eikä soundimaailma tai riffipuolikaan varsinaisesti muuta väitä. Meno on täst huolimatta enemmän thrashia kuin blackia, joten tyylipuristit ovat yhtyeen suhteen hankalassa välissä.

Meno on vimmaista ja biisit varsin suoraviivaisia. Suurempaa vaihtelua ei ole, mikä hieman kääntyy yhtyettä itseään vastaan, etenkin pidemmissä biiseissä. Reilut kahdeksan minuuttia on yksinkertaisesti rässibiisiltä liikaa ellei sitten ole vanhan Metallican kaltainen virtuoosi lajissaan. Ja sitä ei Entrench valitettavasti ole.

Vaikka menon innokkuudesta on helppo pitää, eikä levy sisällä sinänsä heikkoa materiaalia, lopputulos jättää hieman toivomisen varaa. Vaan plussan puolella tässä ollaan, jos ei nyt vuoden levyä sentään tehtykään. Jos rässinälkä kuitenkin vaivaa, tarjoaa Entrench kelpo välipalan kanssamaalaisen Vampiren ohella.
 15.07.2017, Serpent
https://www.facebook.com/entrench https://entrench.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 598
Palaa »