Kansitaide Wrath of Belial
Bloodstained Rebellion
CD
[ omakustanne ]

( 6 )
01. Traitors
02. Mirror Fiend
03. Aftermath of a Tyrant
04. Reborn Through Your Demise
05. Set Sails for the End of the World
06. With Hell Assured
07. Battleborn
08. Hellion
09. Six Feet Under Pandora
10. A Diaphanous Signature Written by the Lost
11. Next Chapter of Enslavement

Tanskalainen Wrath of Belial on nimenä varsin uusi, mutta on samalla tosiallisesti jatkoa Pariah Syndicate -nimellä toimineelle yhtyeelle. Bloodstained Rebellion puolestaan on uuden yhtyeen ensimmäinen julkaisu ja samalla bändin debyyttialbumi.

Teoriassa tanskalainen reipastempoinen thrash-vivahteinen death metal on passelia kamaa. On kimuranttia riffiä, raivoisaa tempoa ja kikkaväritteistä pieksentää. Turpaan vedetään kovaa, raskasti ja nopeasti. Pari tärkeää juttua on kuitenkin unohtunut matkasta levyä tehdessä: mukaansavetävyys ja omaperäisyys. Jälkimmäisen vielä voisi antaa anteeksi jos levy vain olisi selkeästi hyvä teos.

Levy kyllä soi raskaasti ja napakasti. Örinälaulu on genreuskottavaa ja taidolla tehtyä. Niin ikään bändillä on soittotaito kohdillaan. Tätä ei voi olla huomaamatta yhtyeen yksityiskohtaisista riffeistä. Muuten kaikki on siis mukavasti, mutta itse biisit eivät oikeastaan kiinnosta tippaakaan. Ei, vaikka mukana on värittävää melodiaa ja tietynlaista thrashmäistä koukkua.

Biisit ovat yksinkertaisesti niin yhdentekeviä lajissaan, ettei paljon keskinkertaisempaa levyä tästä genrestä löydy. Vaikka tuotanto on hyvässä kuosissa ja levy on välttänyt kaikenlaiset ärsyttävyydet, lopputulos on yksinkertaisesti mitäänsanomattoman tuntuinen. Kyllähän tätä paremman puuttessa kuuntelee, mutta innostus ei mukaan tarttunut. Ehkä sitten ensi kerralla.10.07.2017, Serpent
https://wrathofbelial.bandcamp.com/ https://www.facebook.com/wobdenmark/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 609
Palaa »