Kansitaide Nofuck
Walls of Flesh
CD
[ MurdHer Records ]

( 4 )
01. Walls of Flesh
02. Empire
03. Panther
04. 99
05. Soul to Forge
06. Psychopig
07. Disseminate
08. Zombie Love
09. Time to Close
10. Hot Hell California

Joistain bändeistä sitä vain aistii suoraan nimestä, että nyt ei hyvä heilu. Roomalainen death/thrash-ihme Nofuck lukeutuu juuri näihin bändeihin.

Yhtyeen kolmas levy Walls of Flesh on periaatteessa hyvin tehtyä rässikuoloa. Tyylitaju on näennäisesti kohdillaan ja yhtyeen laulaja örisee uskottavasti. Kitara- ja rumpusounditkin ovat kohtuullisesti kohdillaan. Itse biisimateriaali on kuitenkin käytännön tasolla kaikkea muuta kuin hyvää. Itse asiassa kokonaisuus jää jopa keskinkertaisen alapuolelle ilman yhtä selkeää syytä.

Riffit tuntuvat toinen toistaan yhdentekevämmiltä tai jopa välttäviltä. Vaikka yksinkertainen raskas demppaus sinänsä toimiikin, biisit itsessään jättävät hyvin paljon toivomisen varaa. Ontuvat sävellykset yhdessä mielenkiinnottomien sovitusten kanssa saa sormen hapuilemaan skip-painiketta. Melodiataju on surkeahko ja satunnaiset panteramaisuudet vievät yhtyeen pois siitä ajatuksesta, mitä yhtye muuten yrittää tavoittaa.

Vaikkei Walls of Flesh läpisurkea levytys olekaan, vaihdan mieluummin vaikka radion kiljoona kertaa läpi kuultujen perushittien pariin kuin kuuntelen Nofuckia vapaaehtoisesti yhtään enempää.08.07.2017, Serpent
http://www.nofuck.it/ https://www.facebook.com/Nofuck-41667384567/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 692
Palaa »