Kansitaide Satan Worship
I Am the Devil
CD
[ Iron Shield Records ]

( 6 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Holy Blasphemy
02. I'm the Devil
03. Azrael's Hand
04. The Girls of Manson Family
05. Satanik Possession
06. Zodiac Overkill
07. The Black Flame
08. Black Death
09. Under Sign of the Reaper
10. The Last Days of Paul John Knowles

Älkää antako nimen hämätä, tämä bändi ei ole black metalia. Ennemminkin kyse on sekoitukseta heviä ja rässiä ehkäpä inauksella vanhan kaartin blackia. Ja sellaisenaan varsin tyypillinen yhdistelmä Iron Shieldin käppämetallibändejä.

Kuutisen vuotta kasassa ollut saksalais-brasilialainen yhtye on aiemmin julkaissut vain yhden demon, jonka biisit ovat mukana myös tällä I Am the Devil -debyytillä. Sivuprojektiluonteestaan kenties johtuen bändin kehityskaari ei ole ollut järin nopea tai suopea. I Am the Devil kuulostaakin yhä melko raakilemaiselta. Hiottua materiaali ei ole millään saralla.

On myönnettävä, että I Am the Devil onnistuu kuulostamaan siltä kuin se olisi tehty joskus 80-luvun puolella. Soundit ovat sopivan nuhaiset, mutta olematta varsinaisesti huonot. Kappaleissa puolestaan on ajan henkeä ja juuri sellaista proto-black-ajatusta, että levyn retromaisuus vaikuttaa tavallaan aidolta tavaralta.

Valitettavasti tämä ei estä levyä vajoamasta keskinkertaisuuden suohon, sillä mitään varsinaisesti ikimuistettavaa levy ei tarjoa. Yksinkertaiset rallaukset jäävätkin lähinnä kuriositeetiksi hyvästä yrityksestä huolimatta. Jos luupäisyys ja Venom-kopiointi viehättää, on Satan Worshipilla hetkensä tarjottavanaan.11.07.2017, Serpent
https://www.facebook.com/satanworshipofficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 796
Palaa »