Kansitaide Maxdmyz
Alchemical Metal
MCD
[ Renegade Records ]

( 5½ )
01. All to Hell
02. Reason to Live
03. Ex Deo
04. Down in the Dirt

Ei ole helppoa tapaa lokeroida Maxdmyzin musiikkia. Otetaan aimo annos grungea, kourallinen groovailevaa metallia, hyppysellinen thrashia ja näin ollaan edes jossain määrin siellä, missä tämä viisikko musiikillaan viipyilee. Niin paljon kuin omaperäisyydelle hattua nostankin, on myönnettävä, ettei se aina ole helppoa. Nimittäin jos jotain, Alchemical Metal osoittaa lopputuleman vaikeuden tehdä samalla myös hyvää musiikkia.

Yrityksestä yhtyettä ei voi syyttää, sillä ilmassa ovat menestyksen merkit. Kivasti groovaileva ja pirskahtelevan energisesti soiva Alchemical Metal soundaa raskaalta. Kitaroissa on eittämättä kivaa ponnetta ja laulussakin innokasta poreilua. Tästähän tekisi mieli pitää.

Vaan ei. Neljän biisin mittainen minari tuntuu lähtevän ilmaan vain hetkellisesti, mutta tämäkin muistuttaa lähinnä lyhyttä kananlentoa. Vaikkei lauluissa ja soundeissa vikaa olekaan, tuntuu itse biisimateriaali takkuilevalta ja paikoin suorastaan jopa jonninjoutavalta. Syy ei ole vain epätavanomaisessa yhdistelmässä, vaan yksinkertaisesti kankeasti toimivissa kappaleissa. Alchemical Metal, niin levynä kuin "genrenä", jääkin lähinnä kuriositeetiksi.18.06.2017, Serpent
https://maxdmyz.uk/ https://www.facebook.com/maxdmyz/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 496
Palaa »