Kansitaide Comaniac
Instruction for Destruction
CD
[ SAOL ]

( 6 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Coal
02. Suborned
03. Bow Low
04. Guarding Ruins
05. How to End It All
06. Self Control
07. Shattered
08. Heart of Stone
09. Forever More
10. Instruction for Destruction

Sveitsiläinen thrash-bändi Comaniac on edistynyt toiseen levytykseensä asti. Levyn anti on samalla sekä perinteitä kunnioittavaa ja hyvin laadittua että toisaalta osin demomainen. Yhtä kaikki, soittotaitoa näiltä kaiffareilta ei ainakaan puutu.

Kohtuullisen hyväsoundisen Instruction for Destruction -kakkoslevyn suurimmat ongelmakohdat ovat sen laulu, jonka ajoittaisesta rasittavuudesta en pääse yli enkä ympäri, sekä biisimateriaali. Paikoin suorastaan rasittavasti karjuva laulanta onkin yksi levyn heikoimmista puolista, johon muuten taidokkaasti pätevä levytys notkahtaa.

Laulupuoli ei kuitenkaan selitä yhtyeen turhankin polveilevaa sävellyspuolta, joka harmillisen usein kompastuu omaan näppäryyteensä. Monipuolinen soittotaito on hyvästä, mutta mitä iloa siitä on, jos itse biisit ovat keskinkertaisia?

Tähän kysymykseen tuskin saan vastausta, mutta toivoa sopii, että Comaniac itsekin tämän jossain vaiheessa älyää. Bändi nimittäin tarjoaa suorastaan progressiivista näkemystä thrashista ja sen hintana on levyn soitannollinen väsyttävyys. Vaikka näppäriä riffejä käydään läpi siellä ja täällä, lopulta viivan alle jää vain hädin tuskin keskinkertaisuuden yläpuolelle nouseva levytys, josta ei ole puhumista seuraavalle sukupolvelle.08.06.2017, Serpent
http://comaniac.ch/ https://www.facebook.com/ComaniacOfficial/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 440
Palaa »