Kansitaide Dharma Storm
Not An Abyss Prey
CD
[ Red Cat Promotion ]

( 4- )
01. Immortal Crew
02. Night of the Burning Skulls
03. Blackout
04. Trail of Tears
05. Across the Line of Time
06. Emerged
07. The Possessed One
08. God Is Gone
09. Live Togheter... Die Alone
10. Jolly Roger

Dharma Storm tuli esille muutama vuosi sitten Mind’s Storm -pienjulkaisullaan, ja nyt italiaanot puskevat eteenpäin ensimmäisellä täyspitkällään nimeltä Not An Abyss Prey. Levy on myrskyinen meritie, eikä saapasjalkamaan sotureilla ole allaan tukevin jolla. Ei sinne päinkään.

Tylysti sanottuna Not An Abyss Prey on kuin Virgin Steelen viimeisimmät studiokiekot: ylipitkiä biisimöhkäleitä, vihellystä, omituista jokeltamista ja kourallinen hyviä ideoita, joista olisi voinut leikkaa & liimaa -menetelmällä saada aikaan pari toimivaa rallia. Kokonaisuus takkuilee pahasti, ja eipä aikaakaan, kun botskin nokka sojottaa kohti kurimusta. Sounditkaan eivät ole hääppöiset. Kiinnostuitko?

Levyn tavoite on selvästi ollut saada aikaiseksi eeppistä (sinfonia)metallia, ja tästäpä syystä veikkaisin levyn takana seisoneen herrasväen mielessä olleen enemmän tai vähemmän juuri Virgin Steele. Sinfoniset osat jäävät kuitenkin matkan varrella kovin laihaan rooliin, vaikka miehityksessä häärii myös erillinen kosketinsoittaja. Jottei tuomio levystä olisi täysin lyttäävä, voi plussaksi merkitä bändin epäilemättä kunnianhimoiset tavoitteet ja päämäärän. Mamma mia sentään, kunpa se vain riittäisi. Plussaa lienee myöskin se, ettei Dharma Storm ole ensimmäinen ryhmä, jossa intoa on taitoa roppakaupalla enemmän.15.06.2017, Samuli Keskitalo
https://www.facebook.com/dharmastorm/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 440
Palaa »