Kansitaide
Astral Death/Birth
CD
[ Omakustanne ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Astral Death
02. Astral Birth

PK-seudulta ponnistava hellii doomi-sludge-post jotain –musiikin ystäviä tanakalla tuplasiivulla. Astral Death/Birth -EP koostuu kahdesta kappaleesta, joiden pituus kellottuu tasan 20 minuuttiin.

Astral Death/Birth on järjestyksessään yhtyeen neljäs EP. Diskografiaan mahtuu myös vuoden 2016 debyyttilevy, Tuho.

Dö turisee, surisee, maalailee ja groovaa vetoavalla tavalla. En tiedä millaisen Hubblen teleskooppiin treeniksellä on tuijoteltu, mutta soundillisesti bändi seilaa samoilla poluilla kuin esimerkiksi Neurosis ja siitä versonneet monet eri projektit. Suomen mittakaavassa lähin verrokki saattaisi löytyä Karhulan Demonic Death Judgesta.

Astral Death on kappaleista se nopeammalla tempolla groovaava ruhjonta, joka mäjähtelee kuin asteroidikuuro asutetun planeetan pintaan.  Astral Birth puolestaan fiilistelee selkeästi enemmän tuoden mieleen Neurosis-viboja. Kosketinpulputukset ovat aina plussaa.

Dö:n EP on sopivan rosoinen treenikämppätaltiointi, josta löytyy tunnelmaa. Kyllä näillä jo kuuhun mennään, mahdollisesti jopa pidemmällekin.01.06.2017, Niko Kaartinen
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Tuho
Tuho
[ CD ]
http://www.facebook.com/doofficial666/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 637
Palaa »