Kansitaide Caught in the Between
Individual Horse Patterns
CD
[ omakustanne ]

( 6 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Espionage
02. Fist of Fury
03. Star Children
04. Betrayal
05. Nails
06. Mother Superior
07. Eraser
08. The Gods Above Us
09. Clockwork Orange
10. The Horse Battalion

Hevosteemoihin mieltynyt tamperelaisyhtye Caught in the Between on toiminut jo toistakymmentä vuotta omaehtoisesti ja omakustanteisesti. Alkuun yhtye sai pyyhkeitä ohittaessaan demovaiheet ja siirtyessään hetimiten tekemään täyspitkää levyä. Jälki kun ei mitä ilmeisemmin ollut kaksista, ja tästä myös raippaa annettiin. Nyt kun yhtye on saavuttanut jo neljänen levytyksensä, vain vähän on muttunut. Taso on sentään noussut. Individual Horse Patterns on sentään jo rehdisti keskinkertainen tai jopa hieman parempi levytys.

Deathille kumartava pastissinimi sisältää käytännössä thrash-vivahteista melodeathia. Vaikutteita voi arvailla, mutta monesta suunnasta niitä on selvästi ammennettu. Teoriassa hieno asia on laimentunut jossain määrin tunnistamattomaksi ja ennen kaikkea vähemmän napakaksi cocktailiksi.

Yhtyeellä tuntuukin olevan enemmän soitto- kuin sävellys- tai sovitustaitoa. Biisit etenevät mutkattomasti, mutta osa riffeistä on melkoista sillisalaattia tai suoranaista täytettä. Joutomaariffejä levy sisältää muutenkin enemmän kuin yhden levyn tarpeisiin. Toisaalta bändi osoittaa myös hallitsevansa melodiakulut ja soolot. Kaikesta syntyy ristiriitainen ajatus jossain yhdentekevän ja potentiaalisen levyn välissä.

Soundeiltaan levy on yhä varsin kotikutoinen ja sanalla sanoen demomainen. Käheä örinälaulu edustaa genren alempaa keskitasoa, muttei missään mielessä ole sietämätön. Mitä käteen lopulta jää, on keskinkertaisuuden riman niukin naukin ylittänyt tekele, josta on vaikea saada irti suurempia lihanpaloja. Erikoinen yhdistelmä vähemmän erikoisella onnistumisella.30.05.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
The Asylum
The Asylum
[ CD ]
Horse Metal
Horse Metal
[ CD ]
Equilibrium
Equilibrium
[ CD ]
http://www.caughtinthebetween.com/ https://www.facebook.com/Caught-In-The-Between-322416844460235/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 702
Palaa »