Kansitaide Au-Dessus
End of Chapter
CD
[ LADLO Productions ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. VI
02. VII
03. VIII
04. IX
05. X
06. XI
07. XII : End of Chapter

Liettualaisen Au-Dessusin parin vuoden takainen debyytti oli positiivinen yllättäjä tunnelmallisen post-black metalin parissa. Uutukainen jatkaa samoila linjoilla vyöryttämällä eteen raskasta, mutta melodista ja melankolissävyistä black metalia tunnelmallisin sivellinvedoin.

Kolmivarttiselle levylle on raapaistu seitsemän biisiä, eikä heikkoja lenkkejä ole tälläkään erää mukaan mahtunut. Hyvä niin, sillä levy on tällaisenaan hyvin tasapainoinen, joskin selkeitä huippuhetkiä kaihtava teos. Puute ei ole kaksinen levyn ollessa kauttaaltaan tasaisen jämäkkää ja tylsää harmautta uhmaavaa antia.

Erityistä mieleenpainuvuutta End of Chapter ei kuitenkaan sisällä ja tässä mielessä kiekkoa voi pitää hieman vajaana onnistumisena. Tasoitusta puolestaan annetaan niin hyvistä soundeista, miellyttävistä laulusuorituksista örinästä ärinään kuin myös miellyttävästä melodiakielestä.

Vaikkei End of Chapter mikään vuoden levy olekaan, on siitä vaikea olla pitämättä ja siksi toisaalta vaikea olla myöskään hehkuttamatta. Progressiiviset elementit tässä yhteydessä satavat nekin positiiviseen laariin.18.05.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Au-Dessus
Au-Dessus
[ MCD ]
https://www.facebook.com/audessusabove https://au-dessus.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 966
Palaa »