Kansitaide Beastcraft
The Infernal Gospels of Primitive Devil Worship
CD
[ Pulverised Records ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Aapenbaring
02. Demonic Perversion
03. Deathcraft and Necromancy
04. The Fall of the Impotent God
05. Her Highness of Hell
06. Reborn Beyond the Grave
07. Waging War on the Heavens
08. The Devil's Triumph
09. The Beast Descends

Norjalainen Trondr Nefas tunnettiin ensisijaisesti Urgehal-yhtyeen aktiivina, mutta mies ehti reilun 30 elinvuotensa aikana tehdä musiikkia myös monien muiden bändien kanssa. Yksi näistä on vuonna 2003 perustettu ja kymmenen vuotta sen jälkeen lopetettu Beastcraft.

Yhtye ehti tuona aikana olla hyvin aktiivinen ja julkaista tusinan verran erilaisia nauhoitteita. Nyt julkaistu The Infernal Gospels of Primitive Devil Worship on täyspitkänä levynä ulos lykätty kokoelma käyttämättömiä biisejä ja demotuksia, joissa Nefas ehti olla mukana.

Vaikka tyypillisesti pitäisin tällaista haudanryöstöä turhana touhuna, sillä monet demotukset ovat lähinnä julkaisukelvottomia kuriositeetteja, on tälle levylle saatu varsin hyvä kattaus norjalaista raaempaa black metalia. Vaikkei materiaali Urgehalin huipputasolle nousekaan, on The Infernal Gospels of Primitive Devil Worship levynä yksi tämän vuoden parhaista.

Nekrosoundinen The Infernal Gospels of Primitive Devil Worship on biisimateriaaliltaan alkukantaisen raivokas ja hiomaton. Biisimateriaal on rosoista, mutta toimivaa ja sellaisenaan tyylipuhdasta black metalia. Ärinälaulut ovat rujot ja sellaisenaan hyvät. Vaikka nopeammissa kohdissa suttuisuus hieman korostuu, levyn lofi-soundit eivät ole missään tapauksessa huonot. Lopputulosta voisi verrata tietyiltä osin Urgehaliin ja toisaalta myös vanhempaan Darkthroneen. Juuri näistä syistä myös itse tykästyin levyn kylmänhyisevään tunnelmaan.

En tiedä olisiko The Infernal Gospels of Primitive Devil Worship ollut kovempi julkaisu hieman terävimmillä soundeilla, mutta viis siitä, kun jälki on messevää näinkin. Ehdottomasti tämän vuosipuolikkaan parempaa antia.

Levystä ptäisi olla saatavilla myös dvd-levyllä varustettu digibook-versio, joka saatujen tietojen mukaan sisältää haastatteluita, treenivetoja ja live-nauhoituksia.16.05.2017, Serpent
http://www.deathcibel.com/beastcraft/ https://www.facebook.com/BeastcraftOfficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1104
Palaa »