Kansitaide Stormburst
Raised On Rock
CD
[ AOR Heaven ]

( 5½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Show Me The Way
02. Say You Will
03. Under The Gun
04. Show Me A Sign
05. Touched By Love
06. Give Me
07. Raised On Rock
08. Chains Of Darkness
09. Never Too Late
10. Lay Your Love On Me
11. All I Want Is You
12. Lost And Blue

Ruotsalaisen Stormburstin oli omien sanojensa mukaan tarkoitus äänittää levyllinen korkeatasoista melodista hard rockia. Ilmeisesti kvintetin mielipide muuttui matkan varrella, sillä vaikka Raised On Rockista kuuluu kyllä melodisuus, korkeatasoisuudelle on sanottu hej då!

Ei Raised On Rockia odottaneiden tarvitse kuitenkaan jäädä näppejään nuolemaan. Vaikka tuhti määrä levyn kolmestatoista biisistä on hädin tuskin sinkkujen b-puoliksi kelpaavia esityksiä – ja ihmettelen, miten esimerkiksi Lost And Blue ja Never Too Late ovat päätyneet mukaan – on levyn alku kieltämättä lupaava ja tempaisee mukaansa paatuneimmankin meloheavyn inhoajan. Tietysti sekin on mahdollinen skenaario, että Show Me The Wayn pop-heavyn imu ja draivi saa melodisesta heavyrockista näppyyntyjät kiertämään tämän kaliiberin materiaalin jatkossa vieläkin kauempaa. Annan plussaa myös tavasta vuorotella AOR-synan ja hammond-urkujen välillä.

Raised On Rock ei uhkaa vuoden AOR-/hard rock -tarjonnan kärkipäätä.15.07.2017, Samuli Keskitalo
https://www.facebook.com/stormburstoriginal/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 591
Palaa »