Kansitaide All That Remains
Madness
CD
[ Eleven Seven Music ]

( 6- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Safe House
02. Madness
03. Nothing I Can Do
04. If I’m Honest
05. Halo
06. Louder
07. River City
08. Open Grave
09. Far From Home
10. Back To You
11. Drive By
12. Never Sorry

All That Remainsin ja Five Finger Death Punchin tiet ovat kohdanneet viimeisen vuoden aikana All That Remains -vokalisti Phil Labonten tuuratessa 5FDP-laulaja Ivan Moodya kiertueella. Mutta koskapa Five Finger Death Punchin ja Moodyn välinen eipäs-juupas -leikki ei liity All That Remainsiin tämän enempää, jätetään aihe sikseen.

Madness on kahdeksas täyspitkä platta All That Remainsin diskografiassa. Se on myös ensimmäinen, jolla bändi teki yhteistyötä tuottaja Howard Bensonin kanssa. Tunnetusta tuottajagurusta huolimatta tuore levy ei ole lähellekään tämän hetken parasta metalcore-tasoa – siis sikäli, kun Madnessiä voi edes lokeroida metalcoreen. Toisaalta, miksi edes pitäisi.

All That Remains on pitänyt levyjen julkaisun lähes kahden vuoden sykleissä aina Behind Silence And Solitudesta (2002) lähtien. Madnessiä kuunnellessa tuleekin eittämättä mieleen, onko pöytälaatikosta nyt kaivettu esiin jokainen yli jäänyt biisiraakile ja -idea, parsittu, saksittu, leikattu ja liimattu palaset juosten kusten kasaan vain siksi ettei tasainen levytystahti katkeaisi. Johan nyt toki siinä sivussa on syntynyt esimerkiksi levyn väkevästi avaava riffi- ja tuplabasarimyllytys Safe House, ja vastaavasti noin 40 minuuttia myöhemmin Drive By tömistelee tarmokkaasti näyttäen samalla, ettei melodiataju ole täysin unohtunut. Melodioiden kirjoituskykyä esittelee myös Madness, mutta näiden jälkeen alkaakin olla takki tyhjä.

All That Remains on parhaimmillaan todella hyvä siinä mitä se tekee, mutta Madnessillä ei ole asiaa yhtyeen parhaiden levyjen joukkoon.12.05.2017, Samuli Keskitalo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
...For We Are Many
...For We Are Many
[ CD ]
Overcome
Overcome
[ CD ]
The Fall Of Ideals
The Fall Of Ideals
[ CD ]
This Darkened Heart
This Darkened Heart
[ CD ]
This Darkened Heart
This Darkened Heart
[ CD ]
http://allthatremainsonline.com/ https://www.facebook.com/allthatremains/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1181
Palaa »