Kansitaide MagnaCult
Infinitum
CD
[ Graviton Music Services ]

( 6½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Righteous Murder
02. I'm Chosen
03. Scars
04. Liberate
05. (nimeämätön piiloraita)
06. Be Freed by Death
07. Holy-Um
08. Infinitum
09. Thou Shall Trust No One
10. 8
11. Schwatt Matt
12. Trash

Raskaasti rymistelevän ja tiukasti soundaavan MagnaCultin kolmatta levyä voisi luonnehtia moderniksi death metaliksi. Tyylipuhtauden sijasta mukana on metalcoremaisia vivahteita ja reilua groovea, ja ehkä ripaus thrashiakin. Karjuvasti öristy laulu on vihaista ja päällekäyvää, joka poikkeaa matalampaan murinaan tottuneesta mausta selkeästi.

Infinitumin alkukierrokset ovat vimmaisia, vihaisia ja täynnä energiaa. Ensimmäiset intoutumisen hetket kuitenkin katoavat pidemmälle eksyttäessä, kun yhtyeen kovimmat paukut ovat loppuneet. Mitä syvemmälle levyä päätyy, sitä paremmin käy selväksi, että sen aloitus on kokonaisuuden parasta antia. Vaikkei loppukaan huonoa ole, sitä vaivaa alkuun nähden melkoinen tasapaksuus.

Olisi helppo vakuuttua vain levyn tiukoista soundeista ja alun julmasta vyörytyksestä. Mutta näillä keinoilla pääsee vain tietyn matkaa ennen kuin alkaa kaivata jotain muuta. Ja sitä muuta tämä levy ei isolla kauhalla jaa. Biisit eivät erotu massasta eikä yksittäisellä riffitasolla tarjoilla namuja.

Lähemmällä tarkastelulla hollantilaisbändistä jää lähinnä mieleen tekninen taidokkuus ja levyltä tiukka soundi, muu tuntuu sen rinnalla toissijaiselta. Ja tämä on lopulta se syy miksen koe levyn iskevyyttä lopulta sen paremmaksi. Ihan kiva, ei sen enempää.12.05.2017, Serpent
https://www.facebook.com/MagnaCult https://magnacult.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 437
Palaa »