Kansitaide Tokyo Motor Fist
Tokyo Motor Fist
CD
[ Frontiers Music ]

( 7+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Pickin’ Up The Pieces
02. Love Me Insine
03. Shameless
04. Love
05. Black And Blue
06. You’re My Revolution
07. Don’t Let Me Go
08. Put Me To Shame
09. Done To Me
10. Get You Off My Mind
11. Fallin’ Apart

Hölmöllä nimellä paiskattu Tokyo Motor Fist on Danger Danger -laulaja Ted Poleyn ja Trixter-kitaristi Steve Brownin uusi projekti, jonka tarkoitus on viedä kuuntelija musiikin avulla takaisin 80-luvulle. Tokyo Motor Fistin kohdalla voidaan jälleen kerran käyttää jo hieman ummehtunutta superkokoonpano-termiä, sillä basistin ja rumpalin roolia projektissa toimittavat monessa liemessä keitetyt Greg Smith ja Chuck Burgi.

Keksiikö Tokyo Motor Fist pyörää uudelleen? Ei. Onnistuuko bändi tekemään levyllä jotain ennenkuulumatonta? Ei sinne päinkään. Se, mitä levylle on saatu aikaiseksi, on 40 minuuttia linjakasta draivia. Levyllä on mukavasti tarttumapintaa sisältävää heavyrockia, jossa kasarisoundisella skeballa on suuri rooli. Riffit ovat tykittävää voimasointukulkua, ja löytyypä Steve Brownilta nipullinen kirkuvia heavysoolojakin, joissa ei varsinaisesti ole muuta vikaa, kuin tarttuvuuden puute.

Love Me Insanen ja You’re Me Revolutionin lennokkuus, Loven siirappisuus ja myös se pakollinen slovari; kyllä Tokyo Motor Fist täyttää perushyvälle meloheavylevylle asetetut standardit, vaikkei siitä vuoria halkomaan olekaan. Odotukseni saivat jopa tapauksessa sopivasti vastinetta. Kelpo debyyttilevy – nähtäväksi jää, onko projektille jatkoa luvassa.18.06.2017, Samuli Keskitalo
Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 629
Palaa »