Kansitaide Dreaded Downfall
Farewell To Greatness
CD
[ White Tower Records ]

( 6+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Lines That Led Us Here
02. Scars As Medals
03. My Revelation Left A Note
04. Promises
05. You Left... (Feat. Johan Lindstrîm)
06. Lost
07. Dear Father
08. I'm Broken
09. At Least We Tried
10. Farewell To Greatness
11. Encore
12. This Used To Be A Sad Song

Murrosikään asti kammennut itävaltalainen Dreaded Downfall hakee uusia tuulia uralleen uuden levy-yhtiön kautta. Uudet tuulet eivät tässä tapauksessa tarkoita radikaalia tyylin muutosta, vaan musiikilliset raamit ovat tavanomaisella äänimaailmalla täyteen ladatussa post-hardcoren ja metalcoren ristisiitoksessa niiden kykyjen rajoissa kuin itävaltalaiset sen hallitsevat.

Viiden pennin kansitaiteen alta paljastuu kriitikon kannalta sinne hankalimpaan keskilokeroon sujahtava levy. Vielä useankaan kuuntelukerran jälkeen levyltä ei löydy mitään, mitä kritisoida eikä vastaavasti mitään ylistettävääkään.

Halusin löytää Farewell To Greatnessistä kauan aikaa jotain, mikä saisi Sidoste-sukat pyörimään jaloissa, ja lopulta kuin sellaista löytyi, löytyi se jostain ihan muualta kuin levylle tyypillisestä metal/hardcoresta. Nimikkoralli Farewell To Greatness tekee akkarisäestyksellään ja haikailevilla lyriikoillaan itsestään levyn kliimaksin. Tällaista tarttumapintaa levy ei muilla osin pysty tarjoamaan, vaikkei muu biisimateriaali varsinaisesti olekaan Jokisen eväiden tavoin levällään.

Todella usean kuuntelukerran jälkeen joudun kuulostamaan rikkinäiseltä levyltä: materiaalissa on niin vahva teflon, että otteen saaminen on tehty likimain mahdottomaksi. Lopulta liialliseen yrittämiseen kerta kaikkiaan turtuu.14.05.2017, Samuli Keskitalo
https://www.facebook.com/DreadedDownfallOfficial/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 501
Palaa »