Kansitaide Custard
A Realm Of Tales
CD
[ Pure Steel Records ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Icy Stare
02. Queen Of Snow
03. The Pied Piper
04. Arabian Nights
05. Snow White
06. Snow Away
07. The Little Match Girl
08. Daughter Of The Sea
09. Witch Hunter
10. Sign Of Evil
11. Bluebeard
12. Forged In Fantasy

Custard on englantia ja tarkoittaa maitokiisseliä. Se on myös saksalainen power metal -jyrä jo vuosien takaa, joka nyt vain sattuu olemaan nimetty tähän genreen kuuluvasti vähän, no, hassusti. Vaan eipä nimi bändiä pahenna ja sitä rataa. Etenkin, jos musiikki on kunnossa. Vaan miten on A Realm Of Talesin musiikillinen sisältö, onko se kunnossa vai ei? Vastaus on kyllä ja ei.

Levyn alku, Queen Of Snow, on pienessä kömpelyydessään Primal Fearia huonoimmillaan, mutta kappaleen mainio ja koukuttava kertosäe paikkaa paljon. Levyä ei tarvitse kuunnella kauaakaan huomatakseen Oliver Strasserin laulavan kuin Tim "The Ripper" Owens Iced Earth-aikoinaan.

Germaanijengi näyttää hiuksen hienoa progeosaamistaan ja muuntautumiskykyä Arabian Nightsissä, mutta jo seuraavassa rallissa jätetään tämä pienikin irtiotto syrjään ja annetaan palaa sata lasissa geneerisen powermetallin parissa. Tämä ei ole suinkaan moite, sillä Snow White pistää yltiömelodisuudessaan jauhot suuhun Bloodboundin, Twilight Forcen ja monen muun bändin viime vuosien melodisimmillekin korvakarkeille. Tähän kohtaan päästessä A Realm Of Tales on kuitenkin valitettavasti jo näyttänyt parhaat puolensa, vaikkei Daughter Of The Seatä  ja Witch Hunteria sovikaan mollata, päinvastoin.

Saldoksi jää yksi täsmäisku, muutama keskinkertainen veto ja pari turhaketta. Summa summarum: germaanit ovat veistäneet samasta vanhasta puusta ihan kelpo jollan.23.05.2017, Samuli Keskitalo
http://www.custard.de/ https://www.facebook.com/custardband Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 674
Palaa »