Kansitaide Sunless Sky
Doppelgänger
CD
[ Pure Steel Records ]

( 5+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Starfall
02. Doppelgänger
03. Kingdom Of Sky
04. Stone Gods
05. Lake Of Lost Souls
06. Netherworld
07. Adrenaline Junkie
08. Inside The Monster
09. Heroin
10. Black Symphony

Sunless Skyn toisen pitkäsoiton kansikuvassa on petrattu sitten hirveän Firebreather-debyytin. Vaikka Doppelgängerin kansitaide lupaa ensisilmäyksellä hyvää The Legend Of Zelda: Majora’s Mask -pelin hengessä, on levyn musiikillinen sisältö kuin tämän päivän Kinder-yllätysmuna: yllätyksetön, muovinen kahdesta osasta koostuva palikka.

Vaikka bändissä vaikuttava miehistö onkin vaikuttanut musiikin parissa enemmän tai vähemmän viimeiset 20 vuotta, ei säveltämistaitoa ole karttunut kovin häävisti. Vaikka jokusessa biisissä on saatu aikaiseksi hyvä osa tänne, toinen tuonne ja kolmas tuonne noin, on kokonaisuus kuuntelijalle kompastuskivi ja vastentahtoista kuunneltavaa jo muutaman kerran jälkeen.

Levy alkaa kieltämättä lupaavasti. Starfallissa on rässikompin ja linjakkaan kertosäkeen ansiosta vivahde Anthraxia State Of Euphorian ajoilta. State Of Euphorian loistohan alkaa hiipua heti Be All, End Allin jälkeen, ja Doppelgängerille käy ihan samoin. Stone Gods, Kingdom Of Sky ja Lake Of Lost Souls eivät silti heikkouksistaan huolimatta ole täysin viemärikamaa, mutta kolmen vartin levy ilman tämän enempää koukkuja ja punaista lankaa vaatii kaverikseen kolmen vartin pullon. Taidanpa todeta runollisesti, että tämä taivas on todellakin aurinkoa vailla.

Mikäli vokalisti Juan Ricardon ääni osoittautuu miellyttäväksi, venyttää hän äänihuuliaan myös Wretchin viimeisimmällä, The Huntilla. Eipä sekään tosin ollut mikään musikaalinen multihuipennus.14.04.2017, Samuli Keskitalo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Firebreather
Firebreather
[ CD ]
https://www.facebook.com/OfficialSunlessSky/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 492
Palaa »