Kansitaide Zombie Lake
The Dawn Of Horror
CD
[ Iron Shield Records ]

( 4 )
01. Bridge Over Bloodred Water
02. Killed A Thousand Times
03. Werewolf Attack
04. The Ceremony
05. Hoardering Skulls
06. Dead Eyes
07. Motorcycle Horror
08. Almighty Sorcerer
09. The Final Outbreak Of Agression

Oletko valmis kauhun aamunkoittoon, kysyy amerikkalais-ruotsalainen Zombie Lake. Tämä pieni, b-luokan kauhutarinoista lyriikkansa ammentava rässipumppu tuo jatkoa muutaman vuoden takaiselle debyyttilevylleen. Ihmettelen vain, millä lihaksilla. Plague Of The Undead (2013) ei tarjonnut kuin ohikiitävää kulttirässiä, ja The Dawn Of Horrorilla bändi kulkee saman zombien jäljissä.

The Dawn Of Horrorin hyvät hetket ovat siellä, missä Zombie Lake emuloi aikaista Destructionia ja Sodomia. Bändin sävellysportaassa on selvästi tahtoa enemmän kuin taitoa, ja lopputulos on hutilointia ja sohimista sinne tänne. Materiaalia säveltäneet osapuolet ovat saattaneet antaa kaikkensa – hienoisesti ehkä jopa kieli poskella – ja yrittäneet saada aikaan kiukkuista tunnelmaa, mutta äkäisyys jää lähinnä Martin ”Golem” Missyn kipakassa sunnuntaikrapulassa purkitettuihin korinoihin.

Kulttikamaa, siitähän tässä on kyse. Aikansa ja paikkansa toki niillekin on, mutta harvemmin ne toistuvaa kuuntelua kestävät.03.05.2017, Samuli Keskitalo
https://www.facebook.com/zombielake/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 498
Palaa »