Kansitaide Infernäl Mäjesty
No God
CD
[ High Roller Records ]

( 7 )
01. Enter the World of the Undead
02. In God You Trust
03. Signs of Evil
04. Another Day in Hell
05. Kingdom of Heaven
06. No God
07. False Flag
08. Nation of Assassins
09. House of War
10. Systematical Extermination
11. Extinction Level Event

Yli 30 vuoden mittaisen uran tehnyt kanadalaisbändi Infernäl Mäjesty on palannut levyttämisen pariin kolmentoista vuoden tauon jälkeen. Tai onhan rehellisyyden nimissä tuossa välissä ehditty kuulemaan sinkku jos toinenkin, mutta varsinaista studioalbumia on saatu odottaa kärsivällisesti.

Yllättävän hyvin on aika kuitenkin kohdellut näitä rässilegendoja, sillä biisimateriaali on synkän energistä ja napakasti soivaa. Ikämiesten iskevyys on tanakkaa ja tarkkaan harkittua. Aivan kaikki Legot eivät ole kuitenkaan kohdilleen osuneet, sillä levy kärsii melkoisesta ähkystä. 61 minuuttia thrashia tällä tyylillä on yksinkertaisesti liikaa.

Itse biisimateriaali on sinänsä tasaisen vahvaa. Levy ei liioin notkahtele, jos ei nyt varsinaisesti äidy tulikuumaksikaan missään vaiheessa. Biisit ovat muuten hyviä ja harkittuja, mutta lähes järjestään liian pitkiä. Ainoan poikkeuksen tekee välisoittomainen False Flag, joka pariminuttisena akustisena vetona rytmittää kestoa oivallisesti.

Soundit ovat hyvät ja lauluääni on yhtyeellä edelleen hyvin kunnossa. Ei No God sinänsä yhtyettä mitenkään uudista tai toisaalta myöskään vesitä, mutta jotain kovempaa jäin silti kaipaamaan. Joka tapauksessa levyä kehtaa suositella katsastettavaksi kaikille rässistä pitäville.11.04.2017, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
One Who Points to Death
One Who Points to Death
[ CD ]
http://www.infernalmajesty.com/ https://www.facebook.com/infernalmajestyofficial Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 921
Palaa »