Kansitaide Harlott
Extinction
CD
[ Metal Blade ]

( 8½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Extinction
02. First World Solutions
03. The Penitent
04. Whore
05. No Past
06. Conflict Revelation
07. Better Off Dead
08. Violent Conspirator
09. And Darkness Brings The Light
10. Final Weapon
11. Parasite
12. Epitaph

Aussibändi Harlottin pari aiempaa teosta ovat olleet pintapuolisen tutustumisen perusteella varsin kelpoja thrash-levytyksiä. Jotain merkittävää niistä on kuitenkin puuttunut, eivätkä levyt ole kolahtaneet niin sanotusti kunnolla. Kolmas kerta toden sanoo, kuten 50-minuuttinen Extinction kestostaan huolimatta todistaa.

Toden totta, Extinction voisi olla hieman tiivistetympi ja tiukempi. Vaikka levy on hyvin intensiivinen, napakka ja ihailtavan energinen, jotain kauneusvirheitä on levylle jäänyt. Nämä ovat onneksi viime kädessä toissijaisia, eikä näistä mikään riitä tekemään Extinctionista yhdentekevää tai kädenlämpöistä.

Tiukemmista biiseistä tulee mieleen vanhempi ja/tai vihaisempi Slayer, kun taas hieman maltillisemmista jyräyksistä ja tietyistä riffeistä päällimmäinen ajatus on Exodus. Esimerkillisen hyviä bändejä kumpainenkin, joten ainakin tässä mielessä hommat ovat hyvin hallussa. Riffit ovat parhaimmillaan todella hyviä ja näitä tukevat lähes referenssihyvät soundit. Laulu- ja kitarapuolesta vastaava Andrew Hudson tuo myös tyylinsä puolesta mieleen Slayerin Tom Arayan, mikä on pelkästään hyvä asia.

Vaikka paljon nautinkin Extinctionista kokonaisuutena, en voi olla harmittelematta, että pienellä hionnalla levy olisi voinut olla vielä parempi. Puutteineenkin tuotos on varmasti tämän vuoden parhaita thrash-levytyksiä ja sellaisenaan alkuvuoden kärkipäässä ylipäätään. Hieno levytys kerrassaan.07.04.2017, Serpent
https://www.facebook.com/HarlottOfficial/ https://harlottmetal.bandcamp.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1405
Palaa »