Kansitaide Hideous Divinity
Adveniens
CD
[ Unique Leader Records ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Ages Die
02. Sub Specie Aeternitas
03. Passages
04. Angel Of Revolution
05. Feeding Off The Blind
06. When Flesh Unfolds
07.Messianica
08. Future In Red
09. Embodiment Of Chaos

Italialainen Hideous Divinity on kehittänyt kolmannelle pitkäsoitolleen suorasukaisen reseptin: konekiväärin lailla tykittävillä rummuilla turpaan vaan, näin hienoisesti kiteytettynä. Toki Adveniens tarjoaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä aiheuttavien rumpupyrähdysten lisäksi muutakin. Viitekehys on joka tapauksessa kovasti Behemothiin päin kallellaan.

Ages Die alkaa lyhyellä puhutulla introlla, jonka jälkeen mennään tuhatta ja sataa. Ages Die on vajaa seitsenminuuttinen turparalli muutamalla kierolla riffikoukulla, ja Enrico H.:n lauluosuuksien aikana iskevät Behemoth-fiilikset päälle, vaan ei suinkaan ikävässä mielessä. Biisissä on pituudesta huolimatta mukavasti imua ja tarttumapintaa.

Biisien edetessä italialaisrykmentti alkaa pikkuisen transformoitua Behemothista Fleshgod Apocalypseen päin, mikä ei välttämättä ole yllätys, sillä Adveniensin äänimaailmaa luomassa ollut Stefano Marabito on häärinyt myös Fleshgod Apocalypsen taustajoukoissa studiossa.

Levyllä ei hellitetä kaasujalkaa juuri lainkaan. Adveniens tarjoaa kiukkuista pieksemistä, mutta jään kaipaamaan hillitympää ulosantia kokonaisuutta tasapainottamaan. Joka tapauksessa levyn valttikortit ovat hillittömässä rumputyöskentelyssä ja niin tahallisessa kuin tahattomassakin Behemoth-kloonauksessa.30.04.2017, Samuli Keskitalo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Cobra Verde
Cobra Verde
[ CD ]
http://www.facebook.com/hideousdivinity Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 697
Palaa »