Kansitaide Assault
The Fallen Reich
MCD
[ Transcending Obscurity Asia ]

( 8- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä!
01. Enslavement To Torture
02. Genocidal Conspiracy
03. Spawn Of Rage
04. Ghettos
05. The Fallen Reich
06. Final Solution

Singaporelainen Assault esittelee The Fallen Reichillä ensiaikaansaannoksensa. Pituutta levyllä ei ole 21 minuuttia enempää, joten sisältö on nopeasti läpi koluttu. Käppäsoundeista ja Clarence Chongin puoliväkisin väännetyistä, ärsyttävästi narisevista lauluosuuksista huolimatta The Fallen Reich on mukiinmenevä taidonnäyte, jolle soisi jatkoakin seuraavan.

Mistään Singaporen parhaiten pidetystä salaisuudesta metallimusiikin saralla mielestäni ei voida puhua – onhan samainen levy-yhtiö julkaissut tältä alueelta jo ennestään Assaultille niin jauhot suuhun laittavaa kuin myös vähintään samalle viivalle sijoittuvaa musiikkia. Mikään singaporelaisen metalliskenen pituusjuoksuhan tämä kuitenkaan ei ole, joten jätetään vertailut paremmuudesta sikseen.

The Fallen Reichin rakennuspalikat ovat viiden muusikon hyvin yhteen pelaava kokonaisuus, semimelodiset soolot ja kitaraliidit ja Clarence Chongin laulanta, joka tosin tässä tapauksessa enemmän romuttaa kuin rakentaa. Ei sillä, että The Fallen Reich -niminen keskisuuri kerrostalo Chongin laulannasta murtuisi, mutta jollain tapaa vaivautuneen olon lauluosastolta kuitenkin jättää. Muut soittajat kuitenkin paikkaavat sen verran hyvin, että levyn parissa viihtyy kernaasti tovin jos toisenkin.

Enslavement To Torturessa kiteytyy pitkälti koko levyn viitekehys, joten jos tunnet vetovoimaa levyä kohtaan sen aikana, voit jatkaa turvallisesti aina Final Solutioniin asti. Ja kuten sanottua, ei levyllä ole liikaa mittaa, joten eipä tässä kovin korkealta tipu, vaikkei levy puhuttelisikaan oikealla tavalla. Minun ja The Fallen Reichin yhteinen tuokio oli kuitenkin varsin mieluisa.11.05.2017, Samuli Keskitalo
https://assaultsg.bandcamp.com/track/the-fallen-reich Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 463
Palaa »