Kansitaide Seven Kingdoms
Decennium
CD
[ Napalm Records ]

( 7½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Stargazer
02. Undying
03. In The Walls
04. The Tale Of Deathface Ginny
05. Castles In The Snow
06. Kingslayer
07. The Faceless Hero
08. Neverending
09. Hollow
10. Awakened From Nothing

Seven Kingdoms on kerennyt kymmenen vuoden ikään esittämällä eurooppalaistyylistä powermetallia, vaikkei floridalaisbändissä muuta eurooppalaista olekaan kuin tuore levysopimus itävaltalaisen Napalm Recordsin kanssa. Bändi juhlistaa pyöreitä vuosia uudella täyspitkällään, Decenniumilla.

Power metal -diggareille tämä rasti on pakollinen tarkistettavaksi. Muidenkaan ei kannata levyä säikähtää, vaikka Decenniumin kansikuva onkin kuin huonosta PC-pelistä. Vertauskuvia musiikille voi hakea kaikkialta sieltä, missä kitarat kirkuvat tilulilua ja tuplabasarit paukkuvat. Sabrine Valentine tuntuu edelleen keulittavan tätä joukkoa, mutta itse löydän levyn vahvuudet muualta kuin laulajattaren äänestä.

Stargazerista, Undyingistä ja etenkin In The Wallsista ja The Tale Of Deathface Ginnystä kuuluu kyky säveltää kuuntelua kestävää voimametallia, jossa samaan aikaan kuuluu tietynlainen uudelleensyntymisen palo ja into. Liekö tuore levydiili antanut uudenlaista virtaa tekemiseen?

Morrisoundilla tuotettu Decennium on miellyttävän kuuloinen soundeiltaan – tokkopa kyseisestä äänitysstudiosta on koskaan huonoa jälkeä syntynytkään. Näin sopuisassa tasapainossa kuuluvia soundeja toivoisi tulevan vastaan useammin.05.05.2017, Samuli Keskitalo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Seven Kingdoms
Seven Kingdoms
[ CD ]
https://fi-fi.facebook.com/SevenKingdomsOfficial/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 703
Palaa »