Kansitaide Pearcy, Stephen
Smash
CD
[ Frontiers Records ]

( 8- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. I Know I'm Crazy
02. Ten Miles Wide
03. Shut Down Baby
04. Dead Rose's
05. Lollipop
06. Hit Me With A Bullet
07. Rain
08. Want Too Much
09. What Do Ya Think
10. Jamie
11. I Can't Take It
12. Passion Infinity
13. Summers End

Stephen Pearcy on autiolle saarelle jätetty merirosvolaivan kapteeni. Jotain pitää yrittää henkensä pitimeksi. Ratt seilasi vuosia menestyksekkäästi, mutta jossain vaiheessa piraatit riitautuivat ja Pearcy sai kävellä pitkin lankkua. Ratt-nimi taitaa tätä nykyä kuulu Bobby Blotzerille… vai sittenkin Warren DeMartinille?

Pearcyn tuorein soolo alkaa heikosti. Avausraita on modernia rockia, joka ei millään sovi hänen omaperäiselle äänelle. Seuraava biisi onkin jo ehtaa tavaraa. Ten Miles Wide näet sopisi mille tahansa Rattin alkupään levylle. Kerrassaan mainio rykäisy. Kitarat, kertsi ja päälle Pearcyn naukuva ääni. Tältä kuulostaa laadukas hard rock.

Shut Down Baby astuu Led Zeppelinin tontille. Riffi on niin tuttu, ettei viitsi edes miettiä, miltä levyltä se on pöllitty. Joka tapauksessa biisi toimii. What Do Ya Think on maanläheinen sävellys, jossa on rockia vain nimeksi. Jamie taas on raskaampaa osastoa laukkaavalla kompilla ja erinomaisilla sooloilla. Väliin mahtuu riuskoja vetoja ja jopa balladin tapainen Summers End.

Olen aina ihmetellyt, miksi juuri Stephen Pearcya moititaan persoonalliseksi mutta tumpeloksi laulajaksi? Johtuuko se Rattin muiden muusikoiden tasosta vai onko hän oikeasti niin paljon huonompi kuin esimerkiksi David Lee Roth, Kevin DuBrow, Don Dokken, Vince Neil tai Brett Michaels? Eipä sen väliä, minä pidän miehen äänestä ja tyylistä.

Albumin on tuottanut Rattin menestyslevyiltä tuttu Beau Hill. Tätä kirjoittaessa Stephen Pearcy on vilautellut mahdollisuutta koota Rattin rivit ja tehdä jonkinlainen paluu. Sitä odotellessa Smash on kelpo korvike. Levy tarjoaa paljon hienoja hetkiä niin paatuneille faneille kuin kaikille sujuvasta kasarirokista pitäville.17.03.2017, Munamankeli
https://www.stephen-pearcy.com/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 785
Palaa »