Kansitaide Orm
Orm
CD
[ Indisciplinarian ]

( 6½ )
01. Blood of Your Blood
02. Ancient Echoes
03. Temple of the Deaf
04. Apotheosis
05. A Tree Ablaze / Yggdrasil Brænder

Vielä tuntematon Orm lähestyy kuulijaansa melodisella black metalilla. Paikoin herkälläkin tunnelmoinnilla korvia hellivä levytys on vain viiden biisin mittainen, mutta sitä kompensoidana kappaleiden kestolla. Keskimääräinen Orm-rallatus kun kestää noin kahdeksan minuuttia.

Homman juju on siis melodisuudessa, fiilistelyssä ja tietyssä mielessä toistossa. Siinäpä oikeastaan kaikki, mitä levystä lopulta on kerrottavana. Levy ei tarjoa mitään unohtumattomia elämyksiä tai tarttuvia riffejä, vaan hyvinkin perusluonteista kamaa valitusta genrestä. Soundit sentään ovat ihan hyvät, mutta laulupuolen kärinät jäävät auttamatta paitsioon.

Varianssia kuitenkin oltaisiin kaivattu, sillä nyt levy pyörähtää liiankin helposti läpi tarjoamatta mitään erityistä. Ei yksittäisiä erityisiä riffejä, saati kokonaisia biisejä. Kestostaan huolimatta kappaleet sujahtavat ohi suurempia ajatuksia herättämättä.

On vaikea suositella Ormia sinisin silmin. Vaikkei levy ole huono, se on niin tavanomainen lajityypissään, ettei pahemmasta väliä.17.03.2017, Serpent
https://www.facebook.com/ormband https://soundcloud.com/ormband Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 443
Palaa »