Kansitaide Satan Takes A Holiday
Aliens
CD
[ Despotz Records ]

( 9+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Good Cop Bad Cop
02. The Beat
03. Ladder To Climb
04. Get You Girl
05. Iron Pipe
06. More Is More
07. Born At Night
08. Queen Mother
09. Love Me Like I Love Me
10. Why Don't We Do It In The Road
11. Wrinklay

Saatana palasi lomalta ja valtakunnassa on kaikki hyvin, kunhan rokki soi. Näin lienevät todenneet ruotsalaisen Satan Takes A Holidayn kolme karjua, kun aloittivat neljännen, Aliens-levynsä säveltämisen. Harvoin tämän tyyppinen garagerockissa marinoitu 70-luku toimii alusta loppuun, mutta nyt toimii. Danko Jones, The Hives ja lukuisat samoista aineksista ammentavat bändit saisivat ottaa Satan Takes A Holidaysta oppia, kuinka historiasta poimitaan parhaat osat ja sekoitetaan, jos nyt ei omaperäiseen, niin ainakin toimivaan poljentoon.

The Beat esittelee bändin musiikin suoraviivaisimmilaan ja härskeimmillään: on huuliharppua, ooh/aah-stemmoja ja kornit synatkin gospelmaisen tamppaamisen seassa pulputtavat. Ellei tämä vielä saa lahkeita lepattamaan, sivaltaa trio sen perään Motown-tyylisen rakkauslaulun ja vieläpä täysin uskottavasti. Oikeastaan jokainen levyn yhdestätoista biisistä sisältää aina jonkun hyväksi havaitun idean uudelleenkierrätyksen, eikä kokonaisuuskaan vajaan puolen tunnin mitassaan ehdi puuduttaa.

Kauttaaltaan kovaa soittamista, tekemisen meininkiä ja hauskanpitoa, ne ovat yhtyeen tavaramerkki, ja se kuuluu Aliensin alusta loppuun. Ei siis mikään ihme että bändi on parhaillaan varsin kovassa nosteessa.

Jos siis hyvän mielen rock tuntuu omalta ja pidät tuttujen melodioiden ja ideoiden bongailusta, voi Satan Takes A Holidayta suositella täysin varauksetta. Ja vaikkeivat kaikki em. seikat osuisikaan hakuhaitariin, kannattaa bändi ehdottomasti ottaa haltuun vaikkapa sitten vaikka vain pahan päivän varalle.08.03.2017, Tuomio Harju
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Who Do You Voodoo
Who Do You Voodoo
[ CD ]
http://satantakesaholiday.com/home http://www.facebook.com/satantakesaholiday/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1755
Palaa »