Kansitaide Hetroertzen
Uprising of the Fallen
CD
[ Listenable Records ]

( 6½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Uprising
02. Zealous Procreation
03. The Fallen Star
04. Path Bearer
05. The Trial
06. Upon the Thresholds
07. Perception of the Unseen
08. Lost and Betrayed

Chileläis-ruotsalaisen Hetroerzenin kuudes tutkimusmatka lusiferiaanisen valon alkulähteille jatkuu otsikolla ja täyspitkällä Uprising of the Fallen. Polku sinne on pitkä ja arvaamaton, toisin kuin bändin musiikki joka on kyllä näennäisesti hyvää ja kiinnostavaakin, ainakin tiettyyn pisteeseen saakka, kunnes tylsistyminen väistämättä iskee. Asiaa ei edes auta, vaikka kuinka mukana on vahvoja kaikuja niin Behemothilta, Mglalta kuin Watainiltakin. Levytys kaukana näiden suuruuksien laadukkuuden takana.

Se mitä Hetroerzenin musiikista puuttuu, on osaltaan edellä mainittujen bändien kyky saada alakerran herra manattua kuuntelijan eteen. The Trialissa ollaan jo aika liki tuota tunnetta, muttei siinäkään aivan perille päästä. Valitettavasti tämä sama ajatus siitä että bändi on koko ajan todella lähellä hyvää biisiä, muttei sitä kuitenkaan onnistu saavuttamaan, kuuluu kautta levyn. Se viimeinen niitti puuttuu oikeastaan jokaisesta biisistä ja tämä puute jättää kokonaisuuteen paljon toivomisen varaa. Mahtaako bändin ongelma olla liian monisyisten lyriikoiden kirjoittaminen musiikin säveltämisen sijaan.

Varmastikin bändi toimii paljon parjatusta Religious Black Metal -suuntauksesta innostuneille kuuntelijoille oikeinkin hyvin. Meille muille Hetroerzen on vain yksi ihan mukiinmenevä yhtye muiden vastaavanlaisten viritelmien joukossa, ja niitähän mahtuu muutama kymmenen tusinaan.

 


 10.03.2017, Tuomio Harju
http://www.facebook.com/HETROERTZEN/ http://www.hetroertzen.se Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 557
Palaa »