Kansitaide Leprous
Live At Rockefeller Music Hall
DVD
[ InsideOut ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. The Flood
02. Foe
03. Third Law
04. Rewind
05. The Cloak
06. Acquired Taste
07. Red
08. Slave
09. The Price
10. Moon
11. Down
12. The Valley
13. Forced Entry
14. Contaminate me

Bonus Material:
01. Behind The Scenes
02. Slave (Lyric Video)
03. Restless (Video Clip)
04. The Cloak (Video Clip)
05. The Price (Video Clip)
06. Leprous At Rockefeller 13 Years Earlier

Norjalainen Leprous on tehnyt kovaa tulosta kahdella edellisellä albumillaan. Vuoden 2013 Coal oli arvostelumenestys tuoden yhtyeen dramaattisen, suorastaan oopperamaisen progen suuren yleisön tietoon. Vuoden 2015 The Congregation nosti yhtyeen entistä korkeammalle tasolle.
Kahden menestyslevyn jälkeen onkin ihan paikallaan tehdä välitilinpäätös livetaltioinnin muodossa.

Live At Rockefeller Music Hall on taltioitu The Congregation -albumin kiertueella norjalaisyhtyeen kotiyleisön edessä. Luonnollisestikin 14 kappaleen mittaisesta setistä valtaosan vie The Congregationin materiaali. Albumilta kuullaan kahdeksan kappaletta, loppujen kappaleiden jakautuessa Coalin ja vuoden 2011 Bilateral-albumien välille. Debyyttialbumi Tall Poppy Syndromelta ei kuulla yhtään raitaa.

Leprous heittäytyy musiikkiinsa huolella kotiyleisönsä edessä. Einar Solbergin laulu on terässä, ja koko bändi antaa parhaansa. Oman lisänsä iltaan tuo myös kakkosrumpali (jonka nimeä en tähän hätään löytänyt), joka vahvistaa yhtyeen intensiteettiä muutamissa kappaleissa. Foe, Slave ja Forced Entry kuulostavat hienolta kahdella kannuttajalla. Samoin keikan päättävä Contaminate Me, jonka aikana lavalle saadaan vierailemaan Ihsahn. Mies hoitaa viimeisen kappaleen ärinät sekä soittaa kitaraa.

14 biisin noin 100 minuutin mittainen keikka on rakennettu viihdyttävästi. Settiin on jopa rakennettu sopiva jännite, jolloin sen katsoo mielellään yhdeltä istumalta. Teknisesti dvd on varsin onnistunut, mutta omaan makuun leikkaus on liian poukkoileva. Lisäksi hieman ihmetyttää se, ettei keikasta ole lainkaan blu-ray –julkaisua.

Bonuksina levyltä löytyy musiikkivideoita sekä lyhyt behind the scenes -pätkä Rockefellerin keikalta. Oma kuriositeettinsa on myös livetaltionti Leprousin Rockefellerin keikalta 13 vuotta sitten. Lavalla on hieman erilainen yhtye kuin nykypäivänä. Hauska muisto kuitenkin.

Tallenteena Live At Rockefeller Music Hall on epäilemättä Leprous-fanien pakkohankinta. Lisäksi se on hyvä paikka muillekin tutustua yhtyeeseen. Kokonaisuutena julkaisu on tavallaan hieman riisuttu, mutta itse keikka on kuitenkin julkaisun pihvi.08.03.2017, Niko Kaartinen
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Malina
Malina
[ CD ]
The Congregation
The Congregation
[ CD ]
Coal
Coal
[ CD ]
Bilateral
Bilateral
[ CD ]
http://www.leprous.net https://www.facebook.com/leprousband/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1022
Palaa »