Kansitaide Necroslurg
Haudantaka
MC
[ Rämekuukkeli-levyt ]

( 6 )
01. Läpi infernon
02. Ryhmysauva
03. Necroslurg
04. Haureuden Ylistys
05. Siipien surinan maa
06. Päästäkää paskamaha pahasta
07. Kallomaa
08. Kyykytys
09. Vuohien kuningas
10. Haudantaka

Crustia, punkia ja metallia äijäisän örähtelyn saattelemana. Necroslurgin kymmenen biisin DIY-henkinen kasetti on siis eräänlainen ep-julkaisu, joka tykittää paikoin jopa black metalilta tuoksahtaen. Toisaalta kassun anti tuo mieleen suomalaiset asennebändit, joita kotimaan kielellä hoidettu käskyttäminen vain alleviivaa.

Biisimateriaali on yhdenmukaista. Tasovaihtelua on vähän, eikä kasetilta löydy sen suurempia huippuja kuin kuoppiakaan. Kun biisien keskimääräinen kestokin on parin minuutin luokassa, ei ainakaan yksittäisiin biiseihin helpolla kyllästy. Tämä onkin avainasemassa, sillä näin yksinkertaiseen materiaaliin voisi venytetyssä muodossa helposti kyllästyä.

Ulosanti on vihaista ja päällekäyvää. Raspiset soundit ovat materiaaliin nähden ihan hyvät, joskin selkeän demomaiset. Vaikka Haudantaka ei suurempia närästyksiä aiheutakaan, materiaali on sen verran tavanomaista peruskauraa, ettei siitä myöskään ole hurraamisen aiheeksi. Plussaa parista rässimmästä riffistä.07.03.2017, Serpent
https://www.facebook.com/Necroslurg/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 999
Palaa »