Kansitaide Acid Brains
Thirty Three
CD
[ Red Cat Records ]

( 2½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Make Up Your Mind
02. Halloween
03. Sometimes
04. On The Borderline
05. Answers
06. Tu
07. Mi sorprendi
08. All'infinito
09. Solido

Acid Brainsin Thirty Three on ehkä mitäänsanomattominta sontaa johon olen hetkeen aikaani tuhlannut. Jonkinasteisesta pop-punkista on kasattu reilu puolituntinen annos jota ei pelasta edes omalla tavallaan tyylikäs kansikuva. Pääpiirteissään jokainen yhdeksästä biisistä toistaa samaa kaavaa: alkuun hieman raskaampi riffi, säkeistössä himmaillaan hieman rauhallisemmin, jonka jälkeen pitäisi loogisesti lähteä iso kertsi. Mutta kun ei lähde mitään muuta kuin apaattista paatosta.

Levy on jaettu kahteen osaan, joista jälkimmäisellä toistetaan samoja virheitä. Jälkipuoliskon laulukielenä on italia joka ei ainakaan täällä päässä herätä sen ihmeempää reaktiota, vain sen että voi olla ehkä parempikin laulaa italiaksi, ottaen huomioon Stefano Giambastanin englannin lausumisen.

Levyn päättävällä Solidolla Acid Brains saa jo melkein toimivan vaihteen päälle mukiinmenevällä melodiallaan ja jopa varovaisella kohkaamisellaan, joka tosin on varsin kiltin kuuloista.

Tiedä sitten onko Thirty Threestä oikein mihinkään? Tuopinalusena tuo parhaiten toimii. Ei siis aivan turha julkaisu noin fyysisesti, mutta sisällöllisesti asia onkin varsin eri tolalla. Hyi!
 17.02.2017, Tuomio Harju
http://www.facebook.com/acidbrainslucca/?fref=ts Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 600
Palaa »