Kansitaide Big South Market, The
Muzak
MCD
[ omakustanne ]

( 5½ )
01. Big Deal
02. Before (You Make It Deeper)
03. Moodrink
04. Red Carpet
05. Desert Motel

Italialaisduo The Big South Market naittaa EP:llään grungen ja stonerin. Tietäähän sen, ettei siitä juuri mitään tule.

Kahden ensimmäisen biisin aikana viisari osoittaa enimmäkseen Seattleen. Matala kitara jyrisee ja rummut jytisevät kuin tuomiopäivän edellä, mutta stonerille tärkeä groove ei ole saapunut paikalle, eikä oikeastaan myöskään grungen flegmaattisuus.

Moodrinkistä lähtien svengiä alkaa löytyä ja kitarariffitkin antavat jo vähän armoa. Kappaleiden yhteisenä tekijänä on kuitenkin laulu, joka on huutoa ilman pontta. Ei  kovin vakuuttavaa. Kitara puolestaan paikkaa suunnilleen kaiken mikä tässä katastrofissa on mahdollista kitaralla paikata, seikkaillen paikoin sellaisia polkuja, joita ei vertailugenreissä olla totuttu kuulemaan. Progeksikin moista kutsutaan, mikäli suopealla tuulella ollaan.

Hitsi, että Desert Motelin riffi on hyvä! Olisipa kaksikko saanut ripotella muitakin korvanamusia matkan varrelle. Asenteelliset nykyhetken ja lähimenneisyyden bändit on tavoitettu muodollisesti, mutta sisällöllisesti ollaan jälkijunassa tahi jääty peräti asemalle. Debyytin ollessa kyseessä on kuitenkin pakko lieventää sen verran, että jostainhan sitä on aloitettava - eikä The Big South Marketilla soitossaan stipluja ole. Ihan pro meininki.

Musiikillinen linja selkeäksi ja biisit paremmaksi, niin kenties tapaamme vielä toistekin!14.02.2017, Ismo Karo
http://www.facebook.com/thebigsouthmarket Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 415
Palaa »