Kansitaide Brain Spasm
Toxic Monstrosities
MCD
[ CDN Records ]

( 5½ )
01. Toxic Creation
02. Consume!
03. Blood, Bones and Bodyparts
04. Human Ooze
05. The Secrets In The Meat
06. Zombie Blood Nightmare
07. Lakeshore Strangler
08. The Ultimate Cover

Ihanan pipejä sarjakuvakauhu-aiheita, niiden yhteyteen sopivia elokuvasämplejä, rivakkaa blast-beatien pätkytystä, simppeleitä death metal -riffejä (välillä aika muhjuisen matalilla vireillä), kitaralinjoja melkeinpä orjallisesti tuplaava säröbasso ja epäinhimillisiksi efektoituja ördä-ääntelyitä jotka eivät oikeastaan ole sen enempää deathmetallikorinaa kuin pig squealejakaan. Jep – tuiki tyypillistä goregrindiähän se kanadalainen Brain Spasm esikoisalbumillaan Toxic Monstrosities möyrii, ei huonosti, mutta eipä mitenkään erityisen kiinnostavastikaan.

Ukot osaavat soittaa, mutta kuten genreen tavallaan kuuluukin, nämä jipot on kuultu jo aika monesti. Reilussa vartissa onkin ihan tarpeeksi sisälmyssylttyä yhteen serviisiin, ja 16 minuuttiin mahtuu seitsemän Aivokrampin omaa mylläystä sekä aika huvittavasti valittu lainabiisi. The Ultimate Cover on edesmenneen WWE-showpainija The Ultimate Warriorin introspiikki + kehäbiisi, joka ei oikeastaan istu muiden biisien pirtaan sen enempää tyyliltään kuin miltään muultakaan osin.

Musiikillisesti Brain Spasm ei ole kovinkaan kiinnostava, joten Toxic Monstrositieskin on aika läyhä levytys. Genreniiloille, sanoisin.10.01.2017, Mape Ollila
https://www.facebook.com/brainspasmgore Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Lukukertoja : 464
Palaa »