Kansitaide Beheaded
Beast Incarnate
CD
[ Unique Leader Records ]

( 9 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Beast Incarnate
02. The Horror Breathes
03. Crossing The House Of Knives
04. Reign Of The Headless King
05. The Black Death
06. Cursed Mediterranean
07. Fid-dlam Tadejjem
08. Punishment Of The Grave

Mitä Malta tuo sinulle ensimmäisenä mieleen maana? Suolan? Kalkkikiven? Turismin ja tukalan kuuman ilmaston? Varmasti monenlaisia asioita, mutta metallimusiikin saralla maa ei ole todellakaan kärkikahinoissa. Tämän pienen maan väkiluvusta erottuu kuitenkin kalastajien ja sukellusopettajien joukosta välillä asiansa osaavia muusikoita. Beheaded on rämistellyt Maltan maaperällä jo 25 vuoden ajan. Kovin tiuhaan studiossa viihtyvästä porukasta ei kuitenkaan ole kyse, Beast Incarnate on bändin viides täyspitkä.

Beast Incarnate on mitä mainioin tapa juhlistaa merkkivuotta, etenkin, kun teos ansaitsee lähes pelkkiä kehusanoja osakseen. Levyn ruotimista voisi aloittaa ensiluokkaisesta, murskaavasta ja pehmeästä death metal -soundista, josta kiitokset kuittaa Ronnie Björnström. Kappalemateriaali puolestaan on järeä kokolihapihvi, jota pureskelee pitkään. Mikäli pihvi pääsee loppumaan, on vain parempi tilata tarjoilijalta toinen samanlainen.

Nimikkobiisi on sijoitettu levyn kärkeen, ja aika mahdotonta tässä on olla kehumatta biisin yleisfiilistä. Biisi nykäisee kuuntelijansa armotta keskelle myrskyn silmää Omar Grechin ja Simone Brigon purevalla kitarakaksintaistelulla ja Frank Callejan möykkäämisellä. The Horror Breathes jatkaa samaa piiskausta, joskin tässä rallissa Davine Billian pääse enemmänkin iskemään tahtia thrash metal -kompin parissa. Crossing The House Of Knives on nimensä mukaisesti matka puukkojen läpi – riffit ja komppi ovat parhaimmillaan sangen pistävää laatuaan. Cursed Mediterraneanin ja Fid-dlam Tadejjemin aikana annetaan puolestaan ylävitoset Morbid Angelille.

Narulle ei ole päätynyt käyttökelvotonta kuonaa. Beast Incarnate kulminoituu monessa kohtaa, mutta yksi kohokohdista löytyy platan puolivälistä, The Black Death. Hitaasti, suorastaan painostavasti etenevä raskasmetallin palanen osoittaa, että vaikka kokoonpano on elänyt, ei remmiin kelpuuteta märkäkorvia.27.01.2017, Samuli Keskitalo
http://www.facebook.com/BeheadedMT Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 2231
Palaa »