Kansitaide Aggression
Fragmented Spirit Devils
CD
[ Xtreem Music ]

( 9+ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. At Play In The Fields Of Satan
02. Chapel Of Horrors
03. Unleashing The Ghost
04. Insanity Without Indulgence
05. Halo Of Maggots
06. Furnace Creek
07. Dark Shadow Crossing
08. Strangulation Ejaculation
09. Evil Pox 2016
10. Razamanaz

Kanadalaisen divarithrashin lähettiläs, Aggression, on saanut aikaiseksi kolmannen studiokiekkonsa. Fragmented Spirit Devilsin ja debyyttilevyn välissä on vierähtänyt jo melkein 30 vuotta. Jokaisen kolmen täyspitkän välissä bändi on ollut haudan levossa, ja sieltä kuitenkin aina ylös kavunnut. Kitaristi Denis Barthe on ainoa jäsen, joka on nähnyt kaikki Aggressionin uran vaiheet. Tällä kertaa lauluosuudet hoitaa Infernal Mäjestyssäkin vaikuttanut Brian Langley.

At Play In The Fields Of Satan on puheintro, ja puolitoista minuuttia myöhemmin Chapel Of Horrors avaa pelin. Heti alkumetreillä voi Aggressionin todeta olevan tällä hetkellä erittäin elossa. Unleashing The Ghost jatkaa turpajaisia, ja levy alkaakin vaikuttamaan vallan kovatasoiselta – mitä se toki onkin. Insanity Without Indulgence ennen Halo Of Maggotsia on välisoitto, jonka sisältö jää turhaksi ja mitäänsanomattomaksi. Tämä olisi voitu jättää pois ja antaa adrenaliinin virrata vapaasti ilman taukoja.

Levy jatkaa kuuntelijansa riepottamista biisi toisensa jälkeen. Parhaiten levy näyttää kyntensä Furnace Creekin aikana; kappale on uskomaton näytös siitä, miten monitasoinen biisi nidotaan yhteen. Kuuden minuutin aikana seilataan alkuun tyynemmillä vesillä, mutta pian ollaankin täydellisessä myrskyn silmässä. Myös alkuaikojen demoilta löytyvä Evil Pox on vedetty narulle uudestaan.

Fragmented Spirit Devils on vuoden parhaita metalliäänitteitä. Soundeja ja kerrassaan viiltäviä riffejä ei voi liiaksi kehua. Vaikka Nazareth-laina Razamanaz ja Insanity Without Indulgence -välisoitto jarruttavatkin hieman kauhun, kuoleman ja väkivallan viitoittamalla tiellä kolistelevaa kulkuetta, on Fragmented Spirit Devilsillä onnistuttu tekemään jotain todella onnistuneesti.12.12.2016, Samuli Keskitalo
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Viocracy
Viocracy
[ CD ]
MoshPirit
MoshPirit
[ CD ]
https://fi-fi.facebook.com/AGGRESSION85/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1300
Palaa »