Kansitaide Ravencult
Force of Profanation
CD
[ Metal Blade ]

( 8½ )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Tormentor of Flesh
02. In Macabre Triumph
03. Beneath the Relics of Old
04. Merciless Reprisal
05. Into Depths
06. Doom Oracle
07. Altar of Impurity
08. Temple of the Void

Ravencult on yksi tämän vuosituhannen merkittävimpiä black metal -tulokkaita. Yhdeksän vuoden takainen Temples of Torment osoittautui nappiosumaksi repivän Darkthrone-palvontansa voimalla, eikä sitä seurannut Morbid Blood (2011) jäänyt kauas jälkeen. Viiden vuoden odotus palkitaan niin ikään maittavasti. Vaikka mukana on debyyttilevyä enemmän thrashia, on Force of Profanation heittämällä vuoden kovimpia levyjä.

Tyyli on entistä enemmän black/thrash, mutta millä vimmalla! Aura Noirille vaan terveiset, samoja ideoita löytyy tältä levyltä ja paljon. Vaikka painotus onkin enemmän pohjoismaisella black metalilla, ei käy kieltäminen mustanpuhuvia rässipiirteitä. Ja tämä ihan vain kaikella hyvällä.

Puolituntinen levy on ehkä lyhyt ja vimmainen, mutta helvetin hyvin kasassa pysyvä sellainen. Ylimääräiset rasvat on puristettu minimiin ja jokainen raita on toimiva veto sellaisenaan. Kappaleet toden totta toimivat niin yksinään kuin osana isompaa kokonaisuutta. Jos jotain purnaamista on, niin vaihtelua voisi olla enemmänkin. Nyt levy on hieman turhankin selkeästi veistetty yhdestä puusta.

Soundit ovat jälleen kerran kohdallaan, mutta erityismaininnan ansaitsee voimakas ja erottuva ärjyvä laulanta. Tämänkaltaisessa menossa ääni on juuri eikä melkein paikoillaan.

Jos tänä vuonna on mahdollisuus ostaa ja ylistää vain yhtä black metal -levyä, minä annan ääneni Ravencultille.11.11.2016, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Morbid Blood
Morbid Blood
[ CD ]
Temples of Torment
Temples of Torment
[ CD ]
http://ravencult.bandcamp.com/ https://www.facebook.com/pages/Ravencult-Official/125483307529601 Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 2442
Palaa »