Kansitaide Knifeworld
Bottled Out of Eden
CD
[ InsideOut ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. High / Aflame
02. The Germ Inside
03. I am Lost
04. The Deathless
05. Foul temple
06. Vision Of The Bent Path
07. I Must Set Fire To Your Portrait
08. Lowered Into Necromancy
09. A Dream About A Dream
10. Secret Words
11. Feel The Sorcery

Brittiläisen, psykedeelistä rockia soittavan Knifeworldin kolmas albumi, Bottled out of Eden, tarjoaa täyslaidallisen solmuvärjättyä psykedeliaa ja progea, joka toimii ilman sienimetsällä käyntiä.

Iranissa syntyneen Kavus Torabin luotsaama bändi on ottanut hyvin haltuun menneiden vuosikymmenien psykedelian tuoden sen luontevasti tähän päivään. Yhtyeen soundissa on sopivasti kuultavissa niin Jefferson Airplane kuin esimerkiksi Flower Kings. Kombinaatio toimii hienosti, eikä vähinten Torabin suorastaan Beatles-henkisen laulusoundin sekä hienosti sovitettujen torvisektioiden vuoksi. Yhtyeestä löytyy Torabin lisäksi neljä muuta laulajaa, joten levyllä riittää tasokkaita ääniä harmonioiksi asti.

Bottled out of Edenin äänimaailma on värikkään polveileva ja mielenkiintoinen. Vaikka genre on enemmän psykedeliarockia, niin keitoksessa on myös mukavasti progea. High/Aflamen tai I Am Lostin kuuntelemalla pääsee nopeasti kärryille siitä, mistä yhtyeessä on kyse. Välillä meno on kuin Genesiksen alkupään albumeilla.

Bottled Out of Eden on hyvä trippi. Heh heh. Vajaaseen 50 minuuttiin mahtuu monenlaisia tunnelmia, ja etenkin 1970-luvun progen ystävät saavat levystä paljon irti. Monipuolisuuden takia levyyn ei ehdi väsyä, ja se tarjoaa uutta kuultavaa jokaisella pyöräytyksellä.23.08.2016, Niko Kaartinen
http://www.knifeworld.co.uk Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 845
Palaa »