Kansitaide Black Stone Cherry
Kentucky
CD
[ Mascot Records ]

( 8- )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. The Way Of The Future
02. In Our Dreams
03. Shakin' My Cage
04. Soul Machine
05. Long Ride
06. War
07. Hangman
08. Cheaper To Drink Alone
09. Rescue Me
10. Feelin' Fuzzy
11. Darkest Secret
12. Born To Die
13. The Rambler

Black Stone Cherry on pitkään ollut yksi suosikeistani, oikeastaan jo lähtien vuoden 2006 debyyttialbumistaan. Muistan lämpimästi, kun olin Kemissä lumisessa pakkasessa nähtyäni juuri James Bond Casino Royale -elokuvan paikallisessa kinossa.  Black Stone Cherryn debyytti soi musiikkisoittimessani ja kuuntelin erityisesti suosikkiraitaani Rollin' On, lämpö sydämessäni  kylmän pakkasen keskellä.

Nyt ollaan vuodessa 2016, ja Black Stone Cherry on pressitiedotteen perusteella ”palannut juurilleen” tämän Kentucky-albumin kera.  Ei ulkopuolista tuottajaa, pelkästään poikien oma näkemys omasta tuotteestaan ohjaamassa laivan kurssia.  Paljon on tapahtunut vuosikymmenessä, ja monta hittiä on taottu, mutta edelleen Lemmy Kilmisterin klassiset sanat kaikuvat korvissani: “Kun teet debyyttisi, tee siitä hyvä, sillä teet sen vain kerran.”  Näillä viitesanoilla toteankin, että Black Stone Cherry ei ole koskaan yltänyt esikoisensa raakaan tunteeseen ja energiaan.  He tekivät todellakin ikimuistoisen esikoisen, ja vaikka kaikki sen jälkeen on ollut hyvää, ei se ole ollut yhtä hyvää. Kentuckyn kohdalle lankeaa sama kohtalo.

Onhan levyllä hetkensä. Long Ride on upea ylistyslaulu pitkäkestoiselle avioliitolle, joka on todellakin harvinainen aihepiiri sex, drugs & rock'n'rollin maailmassa. Ärsyttäviäkin hetkiä löytyy, kuten War, joka nykii ja groovaa, mutta ei oikein halua lähteä käyntiin. Paksua kitarasoundia viljellään ja yleinen viba on levyllä muhkea. Rescue Me polkee ankarasti ja vaihteeksi taas oikealla meiningillä pitääkseen homman kulkemassa.  Outoja kertsejä ja kummallisia harmonioitakin löytyy, esimerkiksi biisissä Darkest Secret. Albumin viimeinen raita, The Rambler, on suorastaan koskettava, surumielisellä, pohdiskelevalla tavalla.

Paljon on Kentuckyllä väriä ja vaihtelua. Se on hyvin monipuolinen levy omalla tavallaan, ei parasta mitä Black Stone Cherry on tehnyt, muttei myöskään missään nimessä huonoa.  Tutustumisen arvoinen teos.11.08.2016, StarBuck
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Thank You – Livin' Live Birmingham, UK October 30th 2014
Thank You – Livin' Live Birmingham, UK October 30th 2014
[ DVD ]
Magic Mountain
Magic Mountain
[ CD ]
Between The Devil & The Deep Blue Sea
Between The Devil & The Deep Blue Sea
[ CD ]
Folklore and Superstition
Folklore and Superstition
[ CD ]
http://www.blackstonecherry.com https://www.facebook.com/blackstonecherry/ Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Soita Spotifyssa Osta MORE MUSIC:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1260
Palaa »