Kansitaide Heretic
Underdogs of the Underworld
CD
[ Ván Records ]

( 8 )
Osta levy LEVYKAUPPA Äxästä! Osta CDON:ista
01. Burn the World
02. Blitzkrieg in Black
03. Overlords of Sleaze
04. Black Metal Punks
05. Hellbound Doomslut
06. Sexkommander
07. Godless Masters, Savage Bastards
08. Nuclear Pussy
09. Raw Infernal Bitchfuck
10. This Angel Bleeds Black

Pitkän linjan mustentajat Hollannista ovat tehneet todella epätasaista uraa yli kahden vuosikymmenen verran. Milloin on veivattu rujoa black metalia, milloin black'n'rollia, milloin punkia ja milloin proto-blackia. Pahimmillaan meininki on ollut hyvää ja verevää kamaa, paskimillaan bändi on taas sukeltanut suoraan lieteojaan. Underdogs of the Underworld, yhtyeen viides studioalbumi, on onneksi vuorostaan hyvä julkaisu ja sellaisenaan kenties bändin parhaimmistoa.

Ujosti käynnistyvä, mutta jo hetken päästä täydessä vauhdissa oleva levytys tuntuu hienoisen tutustumisen jälkeen siltä kuin Turbonegro ja Venom olisivat saaneet homoliittonsa jälkeen aikaiseksi rumasti mutatoituneen lehtolapsen. Jos musikaaliset ainekset ovatkin lähtöisiä Venomin proto-blackista ja bassovetoisesta soitosta, on biisien anarkistinen punk-twisti sanoituspätkiä myöten kuin nyökkäys Turbonegron suuntaan. Eihän tällaisellä yhdistelmällä voi kuin onnistua.

Ja onnistumisen riemua Underdogs of the Underworld todellakin on. Biisit ovat Hereticille tapaan pölvästejä, mutta torspoilun antaa anteeksi Sexckommanderin ja Blitzkrieg in Blackin kaltaisten raitojen soidessa. Yhtään erityisesti heikkotasoista raitaa mukana ei ole ja vaikkei aivan uudemman Turbonegron tasoiseen tarttuvuuteen päästäkään, on levy kaikkiaan suorastaan riemastuttava autoilulevy - sikäli kun oksennuksenlemuinen, oluenmakuinen ja eltaantuneelta spermalta löyhkäävä yhtye levyineen sellaiseksi kelpaa.

Soundit? Laulu? Ketä kiinnostaa! Hyviä ovat - etenkin laulu ja basso. Kesälevy 2016 on tässä. Tai ainakin yksi niistä.01.07.2016, Serpent
Muita levyarvioita Imperiumissa Lisää »
Alive Under Satan
Alive Under Satan
[ MCD ]
Angelcunts and Devilcocks
Angelcunts and Devilcocks
[ CD ]
Praising Satan
Praising Satan
[ CD ]
http://hereticmaniacs.com/ https://www.facebook.com/HereticManiacs Lisää tietoa tästä artistista imperiumi.net:ssä Osta CDON:ista Osta Levykauppa Äxästä Lukukertoja : 1318
Palaa »